Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Drogi Rafale :> Piszę asekuracyjnie by właśnie się nie wyrwać bez planowania. Jak dla mnie pomysł jest bardzo interesujący
tomiczka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 A jest już jakaś koncepcja, co do miejscowości i terminu??? Oczywiście, Drogi Rafale
Newman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 czy przeoczyliście wątek o ogólnopolskim czy mi sie wydaje?
tomiczka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 czy przeoczyliście wątek o ogólnopolskim czy mi sie wydaje? Ale zlot jest dopiero we wrześniu, a mi się zdaję, że Rafiemu chodzi o czerwiec.
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czytałem wątek o ogólnopolskim zlocie.Chyba z żoną pojadę,muszę tylko porozmawiać w domu.Fajnie pasuje.Od piatku do niedzieli.Może jak będzie nas więcej ,to pojedziemy w grupie?
Newman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no tak... ale chodziło mi o jakikolwiek odgłos paszczą :>
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to jak koledzy robimy z najbliższym spotem? Przekładamy na sobotę ok godz. 17?
Zuzk@ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 I temat kina ucichł... eh, chłopaki, chłopaki...
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Mi pasuje w sobotę i chyba jeszcze jednego kolegę przywiozę:gwizdanie:
tomiczka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 I temat kina ucichł... eh, chłopaki, chłopaki... eh, dziewczyny, dziewczyny..... Tylko Wam kino i całowanie się w głowie. A my tacy biedni, zapracowani...
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Mam pytanko.Kto może poswięcić trochę czasu i zrobić mi logi( nie mylić z lodami) .Mogę podjechac do Bydgoszczy.Mam lapka i vaga.Nie robiłem jeszcze i troche mam cykora,aby czegoś nie pokrzanić.Czytałem na forum o vagu,ale wolałbym aby zrobił ktoś kto już to robił.
Artur82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 gurban6 uderz do dropsona - kolega z Torunia
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dropson jest poza Toruniem,będzie dopiero pod koniec czerwca,tak mi odpisał.
Artur82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 z tego co wiem Reniu robil z Rafim logi...moze oni Ci pomoga
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Widzę Damian (damian-qbass) że w pracy też masz dostęp do neta [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 11:28_________________________________________________Dzieki,poczekam,może ktoś zlituje się
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sassij ten pliczek, tu masz wszystko wyjaśnione odnośnie logowania: http://uploading.com/files/d9f9835a/przeplywka%252C%2Begr%252C%2Btemp%252C%2Bturbo.rar/ Dostałem to od Dropsone'a i my z tego korzystaliśmy.
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ok poczytam,może jakoś zrobię.Jak nie to będę kogoś prosił.Dziekuje.Kurcze nie działa link
damian_qbass Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Widzę Damian (damian-qbass) że w pracy też masz dostęp do neta no mam, nudzę się w pracy, więc forum to podstawa, jeśli dam rade to może dzisiaj się umówimy na mini spota, a jak nie to jutro odnośnie logów to popytam może ktoś ze znajomych ogarnia ten temat (potwierdzam, link nie działa)
Rekomendowane odpowiedzi