Artur82 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no i Reniu wam wszystko znajdzie a wystarczy tylko troche checi :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 nie do końca to ta lista chodzilo mi o ta co na tym forum pisałem(15 marca 2010) a nie tą z działu "moja a4" :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 tzn to ona chce mnie przekupić w pewnej sprawie gwizdanie a ja dałem jej moje ultimatum wink4 chciałbym : 1.lampy polift(cos nie moge uzbierać na nie) 2.gwintowane zawieszenie(ostatnio na necie fajne znalazłem niemieckie) 3.odrestaurować i walnąć chromem felgi 4.konkretne audio z mega basem 5.ściemnić szybki 6. kiera w skóre 7.moc podnieść (jak Binek do 120KM) 8.i pare innych piedoł co do glowy wpadną także te 7 to może być za mało Dopisany: 15 Marzec 2010, 09:07[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 20:45_________________________________________________no to juz wiem co grzechu chce rezac
gurban6 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Miłej i spokojnej nocki :gwizdanie: :beer1:
jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 jak tam Wam się podobała gra Hiszpanów? moim zdaniem aż tak nie zachwycili... zwłaszcza Villa przy karnym i wkurzali mnie obrońcy z Hondurasu, zwłaszcza gdy wybili piłkę Fabregasowi
majki77 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 jak tam Wam się podobała gra Hiszpanów? moim zdaniem aż tak nie zachwycili... zwłaszcza Villa przy karnym i wkurzali mnie obrońcy z Hondurasu, zwłaszcza gdy wybili piłkę Fabregasowi mi tak średnio się podobali hiszpanie, stac ich na lepsza gre :gwizdanie: no... ale w piatek za to, mini finał Brazylia-Portugalia
Reniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Machacie tymi kapeluszami, że aż się wiatr zrobił
tomiczka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A co tu mówić, jak problem w głowie od trzech dni siedzi??? Oczywiście temat Audi A4, którym jeździ synuś. Trzy miesiące temu, zmieniałem skrzynię i włożyłem nowe sprzęgło. W sobotę zadzwonił, że nie może wrzucić biegu. Pojechałem i na zgaszonym wchodzą, po odpaleniu lekko ciągnie. Coś czuję, że zerwał tarcze.
Reniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jeśli jakoś można pomóc to pisz... może da się coś wymyśleć.
tomiczka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jeśli jakoś można pomóc to pisz... może da się coś wymyśleć. Reniu, masz wielkie serce!!!!!! Dziękuję serdecznie za proponowaną pomoc. Ale najpierw trzeba wyjąć skrzynię, zobaczyć co się stało, no i szukać części. Oczywiście on tego nie zrobi, więc znowu ja się tym muszę zająć. A najgorsze jest to, że jemu zawsze brakuje czasu (tu czytaj $$$$$). :wallbash:
rafi_a4 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 czesci to musisz uderzyc do darka z januszkowa on sprowadza angliki moze cos akurat bedzie mial
tomiczka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 czesci to musisz uderzyc do darka z januszkowa on sprowadza angliki moze cos akurat bedzie mial Gdyby okazało się, że to skrzynia, to odezwę się na pewno. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi