karolusss Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Najlepszego Paweł Ps. http://parklinowy.bydgoszcz.pl/cennik.html
karolusss Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie płacz kierownik to tylko starość Przyzwyczaisz sie niedlugo
Tomlandia Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie płacz kierownik to tylko starość Przyzwyczaisz sie niedlugo Chciałbym być taki stary KIEROWNIK - Wszystkiego Najlepszego
Reniu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dzieńdoberek Przypominam że w niedzielę wyjazd ma charakter rekreacyjny i nie ma myć zapierdalania. Może co niektórym przemówi do rozumu jak się może skończyć taka jazda: http://www.a4-klub.pl/smf/przestroga_dla_wszystkich-t47597.0.html;msg1678049#msg1678049 Wybaczcie tak ciężki temat z rana ale sprawa jest poważna....
manny90 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Reniu... Ty wszystko na forum znajdziesz, ja od rana szukam i znaleźć nie mogę... Wymiana płynu wspomagania ;P Spróbuję wymiany, może akurat... Wczoraj na czerwonym słyszę jakieś dziwne wycie, myślałem, że to od tira obok. Jak już ruszyłem i skręciłem kierownicą wycie było wiele głośniejsze no i wspomagania brak.
Artur82 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 :radocha: :radocha: zabralem sie za podswietlanie kratek i co....i co dioy sa wystarczy podlaczy tylko kabelki
Reniu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Chyba wszystkie B6 miały podświetlane kratki Najważniejsze że działąją
Tomlandia Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 No tak za to, aby podświetlić uchwyt na napoje i szufladkę na drobne to trzeba rezać samemu . Ktoś może kupował te szerokie diody w sklepie czy ASO są do dostania
Artur82 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie, nie wszystkie to jest frykas a nie standard...tu Reniu sie myslisz (na 100%) Kubek i schowek na monety tez edzie rezany podswietlanie stop...doswietlenie dojscia i diody w gornej bledzie...bede razal...ale zaczynam od kratek
Kierownik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja się zastanawiam aby nie wyrezać też czegoś ekstra do pakietu oświetlenia , tylko też trzeba pamietać że co za duzo to nie zdrowo
Kierownik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Tomiczka odbierz telefon Czyżby do pracy nie dotarł Tomek ?
Reniu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie, nie wszystkie to jest frykas a nie standard...tu Reniu sie myslisz (na 100%) Hmmm... mozliwe, po prostu jak szukałem podświetlanych do mnie to były same do B6 :gwizdanie:
Tomlandia Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja się zastanawiam aby nie wyrezać też czegoś ekstra do pakietu oświetlenia , tylko też trzeba pamietać że co za duzo to nie zdrowo Niby tak, ale jak rezasz to co inni mają w pakietach to chyba nie można nazwać że nie zdrowo Pełen pakiet oświetlenia naprawdę wygląda imponująco. Mój jest nietypowy mam podświetlanie kratek, podłokietnika, funkcję comming home, a nie mam podświetlonego głupiego kubka na napoje o oświetleniu bocznym drzwi nie wspomnę - a lampki są
Reniu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Rezaj, rezaj, póki masz środki i przynosi Ci to frajde
Kierownik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 No tak , ale niestety w b5 nie było az takiego szału z tym oswietlniem , no chyba że własnie w poliftach trochę sie za to zabrali ... ale też nie wszystko , i kilka rzeczy będe musiał podrezać z b6/b7 :gwizdanie: a nie chce otrzymać efektu wozu cyrkowego :>
Rekomendowane odpowiedzi