Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 no historyjki I klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kto sie bawi w zakladanie czujnikow :gwizdanie:?? Patrycji cos musze zalozyc bo szkoda passata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ;( ale ja się jednak cieszę, że mogę pracować w chłodnym, klimatyzowanym pomieszczeniu - w którym, póki co, jest mało pracy ja az sie boje pomyśleć ile 0C bedzie u mnie na warsztacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kto sie bawi w zakladanie czujnikow :gwizdanie:?? Patrycji cos musze zalozyc bo szkoda passata czemu nie kupiła?? zapomnialem na dywanik Patrycje wziąć na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kto sie bawi w zakladanie czujnikow :gwizdanie:?? Patrycji cos musze zalozyc bo szkoda passata z tego co wiem to łopatologicznie jest wyjasniony montaż tych zestawów z allegro w Instrukcji. Nawet otwornice dają do zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Passata kupiła? Nowek, a smycze już dotarły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 smyczy nie ma i pewnie dlugo nie bedzie bo Moskal nie ma czasu wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 VW dalej zapatrzone w Audi :gwizdanie: http://www.autokrata.pl/artykul/volkswagen-jetta-coupe-ju-w-drodze-8899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 mi się podoba... i cena pewnie będzie przystępniejsza niż za A5, które nawet używane jest cholernie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Finanse nie pozowlolily zreszta nie bylo nic ciekawego wiesz wymagania kolor itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Finanse nie pozowlolily zreszta nie bylo nic ciekawego wiesz wymagania kolor itp Passat był wystawiony za 18.500.....nie wierze że nie było za te pieniądze Audiczki żadnej :gwizdanie:no trudno....a mogła być jedna więcej na spotach ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 zaraz chyba zasnę w tej robocie.. kompletnie nie ma nic do robienia.. a znając życie jak jutro będę do 18stej to będzie pełno roboty :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ustaw sobie na klimie 16 stopni to z powodu dreszczy nie zaśniesz U mnie niestety rekordy temperatur... 33.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ustawione na 14 stopni bo gorąco się znowu zrobiło jak się kompy ponagrzewały i już siedzimy w kilka osób.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ja juz w domku...ale wsiadajac do auta pod praca nie uwierzylem w sloncu 44,6 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Polański uniewinniony pieprzona korupcja,gnoje stawiają się ponad prawem i Bogiem powinien gnić w pierdlu tchurz zasrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 hmm..a to przypadkiem nie sąd go uniewinnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 czyli sąd uważa że można gwałcić dzieci :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witajcie Ma ktoś chęć na pozaplanowe spotkanie w środku tygodnia? Niestety w weekendy nie bywam na miejscu a już daaaaawno mnie nie było na spotach. Co powiecie na jutro albo środę? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi