jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 a może nie wiesz, że masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 a może nie wiesz, że masz? wydaje mi sie ze nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Karol a może masz 80 b4 przerobiona na bude b7 tego też nie wiesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Grzechu jesli to cie pocieszy to ja nie mam Masz, masz, tylko jeszcze o tym nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3b4 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja nie mam ;( tylko z kluczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89pawel89 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam:) Jakby ktoś był zainteresowany posiadam na sprzedaż VW PASSATA B5 lift 2001r 1.9 tdi (74KW) 101 KM,w razie jakichkolwiek pytań prosze4 o kontakt priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Karol a może masz 80 b4 przerobiona na bude b7 tego też nie wiesz?? Jesli takis znawca to jesli na najblizszym spocie zamkniesz mi okna z pilota stawiam browara... a jak nie zamkniesz stawiasz butelke Chivasa Teraz wiesz czy chcesz sie zalozyc czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Karol a może masz 80 b4 przerobiona na bude b7 tego też nie wiesz?? Jesli takis znawca to jesli na najblizszym spocie zamkniesz mi okna z pilota stawiam browara... a jak nie zamkniesz stawiasz butelke Chivasa Teraz wiesz czy chcesz sie zalozyc czy nie ? moge butelką Chivasa otworzyć okna to lepszy mod jak szybki z pilota otwierane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Grzechu Ty masz pomysly :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 heh Zuzka wykrakalas z tymi szybami Dowód zabrany Na dodatek wzieli mnie za złodzieja bo sie okazalo ze telefon ktory mialem byl kradziony :wallbash: Polska policja przesluchiwala mnie 3 godziny o glupi telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Za co dowód poleciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Za szyby przyciemnione z przodu... Petara, przecież ja Ci tego nie życzyłam, przepraszam i błagam o wybaczenie [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 00:38_________________________________________________ Karol a może masz 80 b4 przerobiona na bude b7 tego też nie wiesz?? Jesli takis znawca to jesli na najblizszym spocie zamkniesz mi okna z pilota stawiam browara... a jak nie zamkniesz stawiasz butelke Chivasa Teraz wiesz czy chcesz sie zalozyc czy nie ? Karol ja się założę, ale o coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Cześć,zapraszam do zapisów na ręczniki klubowe http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 dzien czas zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 upalny dzien czas zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Karol ja się założę, ale o coś innego... Prawie sie zgodzilem tylko jeszcze nie wiem co to cos innego, a po ostatnim mundialu boje sie o te kobiece pomysly Jak bede wiedziec o co to sie bede wtedy zakladac I witam wszystkich zapowiada sie kolejna "parówa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jakoś tak przyjemniej po tym deszczu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 heh Zuzka wykrakalas z tymi szybami Dowód zabrany Na dodatek wzieli mnie za złodzieja bo sie okazalo ze telefon ktory mialem byl kradziony :wallbash: Polska policja przesluchiwala mnie 3 godziny o glupi telefon Uuu... dzień z atrakcjami No a teraz czas na kawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 a jak tam propozycje dzisiejszego spota ? o ktorej godzinie sie spotykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi