Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

HDB pisz szybko gdzie sie wyprowadzasz, tam tez mozna zorganizowac spota :wink4:

Bartek mówił o Żyrardowie z tego co pamiętam :mysli: Także Wawa, Pruszków są po drodze :naughty:

:hi: Bartas szacun za obecności na spotach, nawet napiliśmy sie razem, myslę że w związku z moimi spontanicznymi trasami napewno spotkanie jest nie uniknione :naughty:

pozdrowionka i trzymaj dobre imię naszego teamu kujawsko-pomorskiego :good:

majki co ty ciagle odemnie chcesz? raczej nie ma szans zebys sie do mnie dodzwonil do godziny 20 bo nie moge telefonu urzywac w robocie :polew: jak cos to pusc smsa albo zostaw info na forum to si odezwe, pozdrawim

Opublikowano

1. Reniu

2. jedrekx - 75% (dzień później mam poprawkę i nie wiem czy nie będę się jeszcze uczył wallbash)

3. ArturB6

4. Newman 50%

5. Komar865 75,9%

6. wera

7. krzychu-trn 70% cheesy

8. MichalG23

Opublikowano

Niestety ja rezygnuje z tego spotu gdyż będę na trochę większym Ogolno Polskim .Może ktoś jeszcze by jechał poki co ja i grzechu jedziemy... :angry:

Opublikowano

Niestety ja rezygnuje z tego spotu gdyż będę na trochę większym Ogolno Polskim .Może ktoś jeszcze by jechał poki co ja i grzechu jedziemy... :angry:

nie chciales mnie zabrac :tongue4: :tongue4: :tongue4: to szerokosci we dwoch :witch:
Opublikowano

...aż w uszach piszczy :decayed:

Opublikowano

spokojnie nie bedzie tak zle w Toronto spot bedzie jak nalezy :wink4:

Opublikowano

Jak zawsze zresztą :good: Majkel tez pewnie podjedzie a nie zawsze się dopisuje ;)

Opublikowano

No to elegancko. Ja pojawie się pierwszy raz jak już auto odbiore po wszystkich wymianiach (rozrząd olej filtry itd) i zobacze jak to na spotach :a4fan: wygląda

Opublikowano

No to elegancko. Ja pojawie się pierwszy raz jak już auto odbiore po wszystkich wymianiach (rozrząd olej filtry itd) i zobacze jak to na spotach :a4fan: wygląda

Super atmosfera i wspaniali ludzie :good: Jak ja żałuje że nie będę :kwasny::wallbash:

Opublikowano

Super atmosfera i wspaniali ludzie :good: Jak ja żałuje że nie będę :kwasny::wallbash:

Też mi się tak wygląda. No mam nadzieję że się pokaże z wujasem na spocie hehe[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:28_________________________________________________wydaje *

Opublikowano

Moje auto dzis odjechalo na lawecie...probowali mi je ukrasc cale...rozwalone drzwi kierowcy...stacyjka i skrzynia biegow :( :( :(

Zatrzymal ich tylko blokada skrzyni biegow (tak mi sie wydaje) ale polamali cale oslony itd...[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 00:41_________________________________________________da01c0193a46da83med.jpg[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 00:46_________________________________________________czyli ze spota w Toruniu odpadam :confused4:

Opublikowano

dobrze, ze mam AC bo inaczej bym usiadl i ryczal