Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wczoraj z Torunia wracałem to wpadłem w dziurę i pękła mi się osłona silnika :P Cały czas z Torunia 140-160 i osłony nie ma w ogóle... ;D Ma ktoś dostęp do kanału? Muszę odkręcić przednią część, kupić nową osłonę i zamontować...

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: ale tu dyskusje sie kreca :tongue4:
Opublikowano

Coś mało naskrobaliście od rana... :mysli

* * *

Komentarz Komara do ostatnich fotek:

baja! :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 08:33_________________________________________________aha przydały by sie jakies pinezki kto jest kto bo ja pamiec do twarzy mam ale do imion ciezko i potrzeba kilka spotow zanim ogarne :decayed:

Tu należy się dopisać i przedstawić siebie i wozidełko :hi:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=121426.0

Opublikowano

No to gratulujemy :good:

Opublikowano

wszyscy :drunk:

Opublikowano

oczywscie trzeba opic minony i wypic za ten ,aby dobrze sie skonczyl :cool1:

jak tam biala parówka ci sie sprawuje krzysiek , nie miaelm jeszcze okazji zobaczyc jej po sprzedaży przez dawida , ale mam nadizeje ze bedziesz ja modził ? ;>

Opublikowano

Mój wieczor sponsorowany jest przez Debowe mocne :naughty:

Opublikowano

dokładnie... tak na początek tygodnia :drunk: :th:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 21:19_________________________________________________a mój wieczór dzis przez Warkę :gwizdanie:

Opublikowano

No ogolnie sprawuje się bdb, jedynie turbo jest do wyczyszczenia bo nie ciągnie więcej niż 120 km/h :wallbash: a tak super no z czasem mysle nad podniesieniem mocy w planach ok 130-140 kucyków :naughty:

Opublikowano

AHH to mozna krecic :naughty: a cos z wizualnego ? bialy teraz w modzie jest do modzenia

Opublikowano

do ciebie bardzo pasował by czarny dach ... nie zdązyłem powiedziec dawidowi o tym , ale chyba i tak to wiedizał :slina::shocked:

Opublikowano

oczywiscie ze sa takie folie i bardzo dobrze to wyglada jak to zrobi ktos kto sie na tym zna ! :wink4:

Nie nie było by problemow ze sladami bo to praktycznie mniej wiecej wygladalo by to tak jak folia na szyby :)