karolusss Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam, Sorki ze ostatnio niewiele sie udzielam i troche Was zaniedbalem :gwizdanie: ale tak to czasem w zyciu bywa ze raz jest wiecej czasu raz mniej Mam pytanko zna ktos taniego i dobrego goscia od klimatyzacji w Bydgoszczy? Nie wiem co rozumiesz przez "taniego", ale ja u krakowskiego płaciłem 99zł za pełen przegląd, odgrzybienie, nabicie... Chyba ze masz na myśli naprawę, a nie przegląd. http://www.krakowskiserwis.pl/index.php <--- to ten krakowski? bo nie wiem jakiego miales na mysli...
Artur82 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Szykują się nowe mody :gwizdanie: mow jakie mody
manny90 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 OC, AC, NNW i Assistance A serio to wpadło dzisiaj trochę chęci $$, więc trzeba zamawiać lampki wnętrza
jedrekx Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 witam po kilkudniowej przerwie mój plan odnośnie auta legł w gruzach więc na pewno zabiorę się za robienie wizytownika w A3 więc niczym Was niestety nie zaskoczę póki co ;(
Artur82 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Jedrek nie zalamuj sie i tak masz mega kox fure!!
Kierownik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 dokładnie , twoja audiczka wywija suty
jedrekx Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 heh dzięki... ale jak już nie wyszło to powiem Wam co miało być.. http://moto.allegro.pl/golf-iv-cabrio-cabriolet-niepowtarzalny-zobacz-i1205470815.html chciałem kupić drugie auto (w sobotę miał już stać w garażu).. i typowo zrobić na german kasa na auto jest.. ale stwierdziłem, że zbytnio nie będę miał jak tego utrzymać więc póki co odkładam to na przyszłość
Reniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 dokładnie , twoja audiczka wywija suty Kieras... Ty to już tyle razy pisałeś o miażdżonych/ wywijanych/ tarmoszonych sutach że pewnie już Ci się ciągną po ziemi :polew:
Kierownik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 i nic sie nie pochwaliłeś znając ciebie to projekt byłby prze ch000j kox [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:26_________________________________________________ dokładnie , twoja audiczka wywija suty Kieras... Ty to już tyle razy pisałeś o miażdżonych/ wywijanych/ tarmoszonych sutach że pewnie już Ci się ciągną po ziemi :polew: po ostatnich incydentach z sutami ...
jedrekx Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 dobra Kieras nie zgrywaj się bo Ty akurat wiedziałeś
Reniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Zniesmaczył mnie ten film Trzeba było zapodać: lub
Kierownik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________
Reniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Zrehabilitowałeś się... Na ten właśnie filmik czekałem Kwestię wyboru marki przemilczę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi