89pawel89 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Nie dla wszystkich dobry dziś w nocy jakieś sk***ysyny wybiły mi szybę i oblali wszystko dosłownie wszystko farbą
Reniu Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 O f*ck! ;( Komuś się musiałeś nieźle narazić...
89pawel89 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Wszytko od podsufitki po klamki k**wa wszystko, radio, cb, nawigacje nawet nie ruszyli, a ubezpieczalnia nawet nie odbiera:(
Artur82 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Nie dla wszystkich dobry dziś w nocy jakieś sku***ny wybiły mi szybę i oblali wszystko dosłownie wszystko farbą sk...ynow nie brakuje!!!!
damian_qbass Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 masakra.... ktoś chyba bardzo Cie nie lubi :( :( az nie do pomyślenia że są tacy ludzie którzy potrafią... i widza w zrobieniu krzywdy drugiemu człowiekowi radoche
Reniu Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 W niedzielę wieczorem przechodziłem koło tych wraków, ale nie wiedziałem co tam się wydarzyło Jak rozmawiałem z Rafim przez telefon to przeszkadzały nam jeżdżące karetki... teraz wiem dokąd jechały ;(
Krystian1987 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Przynajmniej raz w życiu Lanos znalazł się w dobrym towarzystwie Tylko,że jakiś taki wstydliwy ten lanosik, bo tyłem do wszystkich stał ;P Ja się szykowałem na spota, ale przeziębiony byłem, a wolałem już cały weekend przesiedzieć w domu (bo i po co innych klubowiczów mam zarażać ) Poza tym patrząc na Wasze auta to chyba będę musiał kilka(naście) modów zrobić u siebie, bo aż wstyd mi się pokazać ;P no teraz to przesadziles...wstydu nie ma nigdy na spotach...zawsze jest przednio Rzecz jasna żartowałem Wiem, że liczy się klimat, ekipa. A co do braku modów u siebie jako wytłumaczenie mam to, że zbieram kasę na nową furę, więc i w tą już nie inwestuję ponad to, co jest niezbędne ;P o!
Artur82 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 A co do braku modów u siebie jako wytłumaczenie mam to, że zbieram kasę na nową furę, więc i w tą już nie inwestuję ponad to, co jest niezbędne ;P o! ale zostajesz przy moze b6 czy b7
komar865 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Damian ja w pietek jeszcze zobacze bo mam turniej w fife na kase i nie wiem ile zejdzie ale jak cos to sie pisze zeby sie spotkac pod piotrem i pawlem i wpasc pod aule
jedrekx Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Newman jest mały błąd... Starring: Audi 200 Audi B5 Audi B6 Audi B7 ... Lanos a gdzie A3? ;(
damian_qbass Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Damian ja w pietek jeszcze zobacze bo mam turniej w fife na kase i nie wiem ile zejdzie ale jak cos to sie pisze zeby sie spotkac pod piotrem i pawlem i wpasc pod aule spoko spoko... zobaczymy jaka pogoda będzie ...
rafi_a4 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 jeszcze raz reniu & newman daliscie rade
jozek726 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Pany jest w bydzi jakis warsztat zajmujący się gwintem? tzn regeneracja itd ?
damian_qbass Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 małe demko ode mnie... http://www.youtube.com/watch?v=WwwtmENSWi0 Dobre demko, fajnie zrobione :good: :good: :good:
Reniu Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Fotoradar i superbohater na rowerze
Rekomendowane odpowiedzi