gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Majki znalazłem zdjęcie tego mesia :gwizdanie: Żart,a może masz jakieś fotki tego autka
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 każde auto z wiekszym silnikiem których jest mniejszość potrzebuje odpowiedniego specjalisty ale w pewnym sensie jest coś w wiekszych pojemnościach... człowiek w aucie czuje sie troche inaczej... pewniej, nie chodzi o szaleństwa...wariacje... ale o ten sam zapas mocy który może sie przydać w różnych sytuacjach na drodze...
gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Majki nawet wiersze piszą o Audi Nie zmieniaj,do mnie pod garaż tylko przejeżdżają Audi - moje marzenie Zachwycony Twoim kształtem Zapatrzony w blask lakieru Ze snu wyłowię Ciebie jedną z pośród wielu Zasłuchany w szum motoru W Twoim wnętrzu rozmarzony Audi moja Tobą jestem urzeczony Samochodzie moich marzeń Może kiedyś tak się zdarzy Jak pan młody poprowadzę ku ołtarzy I zostaniesz mą wybranką Dobrą żoną lub kochanką Ten mezalians i nam może się przydarzyć Napisany 2005.09.20 Autor: Bella Jagódka
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no prosze :D :D jak pięknie a Majki chce zmieniać fure
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Obawiam się że może to być mina Jak w silniku amg coś Ci pierdnie to byle kaziu nie naprawi. jakos jeżdzę 2.8 V6 ponad 2 lata i jest ok a dlaczego ludzie nie kupują duzych pojemnosci? tylko wiekszośc klekoty zeby jak najtaniej? takie samochody kupuja ludzie o mocnych nerwach i desperaci którzy na drogach znaja swoje miejsce i wiedzą gdzie powinno byc miejsce innych,słabszych Majki tylko nie zapomnij go zagazowac tak jak audi :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 15:56_________________________________________________http://www.sfora.pl/Strzelanina-w-bydgoskim-banku-Ranni-bandyci-uciekaja-a24548 a to widzieliscie??
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 AMG 300 konne do tego gaz... troche mija się z celem...
majki77 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nie myślałem o gazie i o sprzedaży mojej Audi, tylko mieć tego merca na specjalne okazje a jak komuś żal d*pę ściska to niech się nie wypowiada, bo cwaniaczków i pleyasów to na momencie na ziemię sprowadzam
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nie myślałem o gazie i o sprzedaży mojej Audi, tylko mieć tego merca na specjalne okazje a jak komuś żal d*pę ściska to niech się nie wypowiada, bo cwaniaczków i pleyasów to na momencie na ziemię sprowadzam :polew: :polew:
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nie ma się co denerwować... każdy kupuje to co lubi i to co mu sie podoba...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nie ma się co denerwować... każdy kupuje to co lubi i to co mu sie podoba... Damian pewnie, ze tak tylko co niektorzy cale zycie beda sie czepiac "klekotow" i cwaniaka palic :gwizdanie:
majki77 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nie ma się co denerwować... każdy kupuje to co lubi i to co mu sie podoba... Damian pewnie, ze tak tylko co niektorzy cale zycie beda sie czepiac "klekotow" i cwaniaka palic :gwizdanie: no tak Arturze szkoda,ale cóż z niektórymi rzeczami trzeba się poprostu pogodzić i tyle nie do każdej benzyny założysz gaz, a klekot zawsze będzie klekotem może sie zamienimy na trochę autami ty zobazcysz jak fajnie jezdzi sie na gazie z taką mocą a ja może się wkońcu przekonam do diesla pozdrowionka
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Majki masz racje ze z niektorymi rzeczami nalezy sie pogodzic... ...chetnie sie z Toba zamienie z tym ze ja teraz auta nie posiadam wogole ...nawet tym klekotem pier**lonym nie moge jezdzic bo go poprostu nie mam
majki77 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Majki masz racje ze z niektorymi rzeczami nalezy sie pogodzic... ...chetnie sie z Toba zamienie z tym ze ja teraz auta nie posiadam wogole ...nawet tym klekotem pier**lonym nie moge jezdzic bo go poprostu nie mam no szkoda, życzę ci zebys mial jak najmniej problemów z audiczką :>
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a Majki i dodam, ze kiedys mialem pojazd na gaz i nie bylem zadowolony...i dlatego neguje LPG [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 16:28_________________________________________________ Majki masz racje ze z niektorymi rzeczami nalezy sie pogodzic... ...chetnie sie z Toba zamienie z tym ze ja teraz auta nie posiadam wogole ...nawet tym klekotem pier**lonym nie moge jezdzic bo go poprostu nie mam no szkoda, życzę ci zebys mial jak najmniej problemów z audiczką :> ja bron boze nikomu zle nie zycze
rafi_a4 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 sie chlopaki rozpisali :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Droga na koronowo zablokowana przez policje kolczatki panowie w kaskach pieknie
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 No przeca było na poprzedniej stronie: http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-napad-na-bank-w-bydgoszczy-trwa-oblawa,nId,299100
wera :) Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 idziemy wszyscy z toba na zakupy oj Rafał Rafał to będziemy chodzili cały dzień Kobiety --- zakupy :D A to mogą nas zostawić gdzieś pod parasolkami Reniu na dobry balet pod parasolkami nie starczy jej wypłaty:) :oklaski: :oklaski:zakupy byly bardzo udane chlopaki po 1 nie bylo tak zle i nie za dlugo po 2 wyplaty by mi starczylo na impreze pod parasolkami po 3 wcale tak zle nie jest na zakupach hhehe jak sie wie co sie chce kupic :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi