przemciotorun Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam, też z miła chęcia wpadłbym na spocik, jak narazie pasuje mi na 100% [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 23:07_________________________________________________ KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Tomek4don Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Tomek4don ja jeszcze nie mam grafiku na sierpien a zaczal sie sezon urlopowy wiec nie wiem jak bede szedl do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Trochę czasu pozostało, także może uda Ci się z kimś zamienić w razie czego. Trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Strobo (wykombinuje cosik żeby być ,no i trzeba napisac ze spocik rodzinny :>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Strobo Ogólnie dobrze by było wrzucić informację o spocie w podwieszonym poście. Skrobnę info do Filipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bede się wybierał do ośrodka załatwić sprawe organizacyjną,na miejscu przewidziany grill lub ognicho, alkohole we własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja piszę się na spocik wakacyjny, Majkel Thorn pewnie też oraz Rafi A4. Majkel weź zmień te fotki pod tekstem, bo nie da się forum czytać!!!! Co to ma być?! Ogarnij sie chłopie, wiem ,że Ci ciężko po smierci Jackssona, ale musisz się zebrać do kupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Zapytam się kontrolnie... Czy ktoś był by zainteresowany kupnem zawieszenia z mojej niuni? Standardowa wysokość, amortyzatory Sachs + sprężyny, wszystko ma przejechane zaledwie 5.000km Do 15" pasuje w sam raz, jednak przy 17" które założyłem wizualnie jest trochę za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 siemka. mam pytanko szukam belek do bagażnika dachowego do audi a4 sedana 96-01 ma ktoś pożyczyć na 3-4 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroghot Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 za kim dziś jechałem w Toruniu na polnej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Tomek4don 7. Strobo 8. djbinek 9. ...[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 21:08_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwat23 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Tomek4don 7. Strobo 8. djbinek 9. karwat ( na 90 % ale sie postaram ) 10 ... kroghot wczoraj próbowałem wymienić postojówki i sie okazało że w lewej lampie w postojówce nie ma prądu bozałożyłem nową i nic a komp pokazuje przepaloną pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 za kim dziś jechałem w Toruniu na polnej?? i jak byles na wyscigach ja jade w ten piatek pisze sie ktos :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 60 minutowy set z piątku, Club Underground Toruń, DJ Binek in the mix http://www5.zippyshare.com/v/18822369/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 jak mi ktoś pożyczy kierę, to moją dam tu ( http://moto.allegro.pl/item688250368_audi_a4_s4_rs4_a6_s6_rs6_s_line_kierownica_usluga.html ) do obszycia, bo mi się bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 jak mi ktoś pożyczy kierę, to moją dam tu ( http://moto.allegro.pl/item688250368_audi_a4_s4_rs4_a6_s6_rs6_s_line_kierownica_usluga.html ) do obszycia, bo mi się bardzo podoba ja dzisiaj wyslalem meila do javy z tymi fotkami i zapytaniem o cene, jak cos to dam znac moze na miejscu by obszyli, mozemy pojechac razem, zawsze lepiej jechac 70 km niz 370..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A może podjedziecie do Bydgoszczy tam gdzie ja obszywałem? Gościu robi dokładnie a cena o połowę niższa. Moją kierkę zrobił na miejscu tzn. podjechałem autem, gościu wykręcił kierę, poszedłem na spacer po mieście i po 2 godzinach było po wszystkim: http://www.obszywanie.bydgoszcz.pl/ Najlepiej zadzwonić i się umówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Myślę, że to dobry pomysł, żeby umówić się na spota do Bydgoszczy, dać kiery do obszycia i potem wspólnie pooceniać efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi