jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 eee nie przesadzaj Darek, nie liczy się auto - liczy się człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ojjjjj kuj+pom umiera.... nie dobrze.... Kiedy kolejny spot mam nadzieje ze was odwiedze:P:) no i frekwencja dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 dziekuje za wczorajszego spota!! Newman nie przesadzaj... eee nie przesadzaj Darek, nie liczy się auto - liczy się człowiek świete slowa Jedrek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Pozdrowienia z Elbląga dla całej ekipy KUJ-POM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Pozdrowienia z Elbląga dla całej ekipy KUJ-POM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzieńdoberek wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 I hate Mondays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 apropo wczorajszego spota w Bydgoszczy...to powiem krotko Torun spotkal sie w swoim towarzystwie i niech juz tak zostanie... ...bo z tego co wiem polowa z Bydgoszczy sie juz nie wybiera do Toronto Gracie w h...a i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psocia4 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Majki Krzychu, Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 troche c**jówka ale mi tam to lata generalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 apropo wczorajszego spota w Bydgoszczy...to powiem krotko Torun spotkal sie w swoim towarzystwie i niech juz tak zostanie... ...bo z tego co wiem polowa z Bydgoszczy sie juz nie wybiera do Toronto Gracie w h...a i tyle apropo wczorajszego spota to bydgoszcz tez spotkała się w swoim towarzystwie z tego co widzę większość wie że Audi juz w moich rękach nie jest i jeżdzę inną marka ale gdy Audi było to akurat Mnie nikt i nic nie może zarzucic na temat mojej aktywnosci :gwizdanie: myslę że granie w h*ja to trochę przesadziłeś Artur,poprostu bydgoszcz ostatnio tez nie przyjeżdżała do Torunia, także nie wyciagaj pochopnie wniosków, sprawa jest do wyjaśnienia i przedyskutowania ----------------------------------------------------- Jędrek masz rację no troche jest wstyd, ale nie z tego powodu , myslę że ogólnie, całokształt ostatnio cienko idzie , nawet z samą aktywnościa na forum a co dopiero z samym spotykaniem, no i tak jak wczesniej pisałeś nie samochód sie liczy tylko ludzie to sam kiedys stwierdziłem i napewno sie pokaże na spocie moim japońcem nie zależnie czy to będzie w bydzi czy w toruniu, znajomosci zostaja a samochody zmieniamy Newman tez ma racje, popieram, niech kazdy odpowiada za siebie i nie czas na spiecia i takie mocne oceny, a z racji tego że troszke tu działałem swego czasu i budowałem frekwencje więc myslę że wypowiedź ta jest na miejscu pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 a ja napisze ze swojej strony... i tłumaczyć sie nie mam zamiaru, każdy miał swoje zajęcia, niedziela jak to niedziela ostatnio stałą sie czasem wyjazdów do rodzinki... odwiedziny, wiec spotkaliśmy sie we własnym gronie, ja osobiscie czasu nie miałem na to by podjechać do Bydgoszczy,chłopaki zresztą także wiec umówiliśmy sie we własnym gronie spontanicznie w Toruniu, forum ucichło... pisałem wiele razy odnośnie spotów w Toruniu i za specjalnego zainteresowania także nie widziałem... bez sensu sie sprzeczać i kłócić, po częsci napewno macie racje bo nie widujemy sie praktycznie wcale ostatnio... Pozdrawiam gorąco i życze miłego wieczorku [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 17:57_________________________________________________Myślę że Dobrym rozwiązaniem pogodzenia spraw byłby jakiś spot przy kawce... moze w tej karczmie "pod Gołębiem" w przyszły weekend ? co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 w karczmie pod gołebiem jest posrodku miedzy toruniem i bydgoszcza i swego czasu pamietam ze frekwencja tez była elegancka :gwizdanie: ja bynajmniej jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 [quote name=wera ] normalnie świeci tu pustkami i słychać jak hula wiatr nie pozostaje nic innego jak tylko iść gwiazda,a co z tymi fotelami? bo bym cos wypil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 tylko się tu kłócą ja nie wiem oj oj a wam powiem jeszcze coś lepszego dziś z reniem mieliśmy mini spocik pod tesco we dwoje (spotkaliśmy się przypadkiem ) i tylko z jedym autkiem bo niestety ja dzis mzk [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 20:59_________________________________________________ [quote name=wera ] normalnie świeci tu pustkami i słychać jak hula wiatr nie pozostaje nic innego jak tylko iść gwiazda,a co z tymi fotelami? bo bym cos wypil! a kiedy masz czas ??? bo ja tak caly dzien wolny to dopiero mam 29 listopada a tak caly czas pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Majki, Damian o ile dobrze kojarzę fakty chodzi o to że kolejny raz Toruńska ekipa miała w nosie planowany spot w Bydgoszczy, zdaje się o to się rozchodzi. Rozumiem, że obiecujecie poprawę i na kawkę można będzie podjechać Ja wczoraj nie mogłem podjechać za to sam sobie zrobiłem spota pod Tesco Wera może potwierdzić... namierzyła mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 i konkretnie napisz mi ile za to chcesz [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:01_________________________________________________ Ja wczoraj nie mogłem podjechać za to sam sobie zrobiłem spota pod Tesco Wera może potwierdzić... namierzyła mnie a jak i to jeszcze z zaskoczenia bo sie za słupem chował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi