Gość -makaveli- Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 gdzieś ty sie podziewał w ciekawszych regionach forum :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Też bym sie wybrał,pooglądał zdjęcia ale ten zaj....y net mi muli i ni uja
Artur82 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 wszystkim... apropo tego co napisalem wczoraj...to zdania nie zmieniam...poprostu kolejny raz chlopaki z Torunia nas w Bydg... olali i nie dyskutuje na ten temat... Majki wiem, ze Ty nie raz bywales sam na spocie ale nastepcy to w Twoim miescie juz nie ma... Pozdro
BubaAKP Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 odezwę się co do spotów choć więcej czytam to Wasze forum niż się odzywam. niemal na każdym forum jest podobny problem (frekwencji)i nie tylko Wy się z nim borykacie rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu w dodatku teraz zimnym. Świetnym przykładem jest Bloku z Pomorskiego Klubu Audi. U ekipy z PKA niemal na każdym spocie jest coś do robienia. Poczynając od prób sprawnościowych wokół pachołków (szczególnie zimą gdzie nasze quattro może pohasać to miodzik) a kończąc na jakiś nawet najdurniejszych zabawach typu przeciąganie liny czy też zorganizowane wynajęcie sali na siatkę czy piłe do nogi. Takie zabawy przyciągają ludzi i ich integrują. Rodzą również późniejsze spoty i zloty ot taka mała dywagacja na temat spotów. Rzadko na nich bywam bo obowiązki rodzinne nie pozwalają niemniej mam nadzieję że w jakąś zimową aurę pohasamy razem i pokażecie jak ogarniacie swoje furacze
karolusss Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 odezwę się co do spotów choć więcej czytam to Wasze forum niż się odzywam. niemal na każdym forum jest podobny problem (frekwencji)i nie tylko Wy się z nim borykacie rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu w dodatku teraz zimnym. Świetnym przykładem jest Bloku z Pomorskiego Klubu Audi. U ekipy z PKA niemal na każdym spocie jest coś do robienia. Poczynając od prób sprawnościowych wokół pachołków (szczególnie zimą gdzie nasze quattro może pohasać to miodzik) a kończąc na jakiś nawet najdurniejszych zabawach typu przeciąganie liny czy też zorganizowane wynajęcie sali na siatkę czy piłe do nogi. Takie zabawy przyciągają ludzi i ich integrują. Rodzą również późniejsze spoty i zloty ot taka mała dywagacja na temat spotów. Rzadko na nich bywam bo obowiązki rodzinne nie pozwalają niemniej mam nadzieję że w jakąś zimową aurę pohasamy razem i pokażecie jak ogarniacie swoje furacze
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu :oklaski:
Newman Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja juz myslałem na ostatnim spocie na którym byłem zeby zrobic go na torze kartingowym z możliwością przejazdu Co wy na to?
jedrekx Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 musimy się sprężyć bo tor kartingowy będzie zamknięty z powodu przebudowy.. (będzie dłuższy)
WIŚNIA Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Jam jest za koniki bym wypuścił troche na torze
Artur82 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja juz myslałem na ostatnim spocie na którym byłem zeby zrobic go na torze kartingowym z możliwością przejazdu Co wy na to? ja jestem za , z tym, ze u nas bedzie problem z tym kto to zorganizuje
heretic Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 No w końcu ktoś poruszył ciekawy temacik wiec może ja zarzucę kilka rzeczy które można by zrobić wiec na pewno można by sie wspolnie na piłe umówić - wynajmujemy sale i dalej to samo z siatkówką lub koszykówką jeżeli jest ktoś chętny to mogę pograć/pouczyć gry w tenisa ziemnego albo w sport factory umówić się na ricochet to samo mogę pouczyć lub pograć raczej z wieczorka kolo 20-21 pomyślcie kto coś może zaproponować i na pewno coś uda sie zorganizować
Newman Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ja w ricocheta tez gram od 2ch lat na sport factory w czwartki.
karolusss Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=140616.30 - to chyba po to byl utworzony nowy temat
Kierownik Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 odezwę się co do spotów choć więcej czytam to Wasze forum niż się odzywam. niemal na każdym forum jest podobny problem (frekwencji)i nie tylko Wy się z nim borykacie rozwiązanie jest banalne a mianowicie chodzi o atrakcje spotowe a nie bez obrazy "durny stending" na parkingu w dodatku teraz zimnym. Świetnym przykładem jest Bloku z Pomorskiego Klubu Audi. U ekipy z PKA niemal na każdym spocie jest coś do robienia. Poczynając od prób sprawnościowych wokół pachołków (szczególnie zimą gdzie nasze quattro może pohasać to miodzik) a kończąc na jakiś nawet najdurniejszych zabawach typu przeciąganie liny czy też zorganizowane wynajęcie sali na siatkę czy piłe do nogi. Takie zabawy przyciągają ludzi i ich integrują. Rodzą również późniejsze spoty i zloty ot taka mała dywagacja na temat spotów. Rzadko na nich bywam bo obowiązki rodzinne nie pozwalają niemniej mam nadzieję że w jakąś zimową aurę pohasamy razem i pokażecie jak ogarniacie swoje furacze
damian_qbass Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 wszystko fajnie i wporządku... tylko zauważyłem jedną rzecz ... jeśli chodzi o nowe propozycje każdy jest jaknajbardziej za a gdy przychodzi ten dzień organizacji to połowa ma niestety coś do zrobienia... ja jestem w stanie zoorganizować hale do gry w piłkę lub w kosza, pachołki do prób sprawnościowych także mogę ogarnąć...
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Rekomendowane odpowiedzi