Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano

Nowy garaż buduje :D

pop_up_garage_02.jpg

Opublikowano

Nowy garaż buduje :D

pop_up_garage_02.jpg

wygląda kozacko :cool1:

Opublikowano

Witojcie,

piździ jak za Cara :wallbash: :wallbash:

Widziałem foteczki, dają radę :kox:

Pozdro 600

Opublikowano

a moze spoty by zmienily termin z niedzieli na jakis inny dzien? :mysli:

Opublikowano

a moze spoty by zmienily termin z niedzieli na jakis inny dzien? :mysli:

Temat juz nie raz i nie dwa walkowany :) Mysle ze niedziela jest optymalnym dniem, inaczej spotykalibysmy (spotykalibyscie:D) sie w inne dni :)

Opublikowano

Mieliśmy już eksperyment ze środowymi spotami i nie bardzo cieszyło się to zainteresowaniem.

Opublikowano

kurde w tygodniu wieczorkiem dobra opcja jak dla mnie a niedziela to rodzinny dzien nie zawsze w okolicy! ale nie chce sie wystawiac przed szereg :kox:

Opublikowano

Łukasz a Ty ostanio to masz mało czasu zauważyłem... :no:

ja proponuje spotkać się w tygodniu i posmigać miedzy pachołkami .. bo pogoda robi sie bardzo ciekawa na szereg zabaw

Opublikowano

u nas juz jest sporo sniegu :wink4:

Opublikowano

jeśli macie u was jakieś ciekawe miejsce... to jestem gotów wpaść... pośmigać :P:good:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 18:45_________________________________________________w przyszłą sobotę prawdopodobnie wyjazd do Warszawki... może wybiera się ktoś z was?

http://jazda.pl/event/48-rajd-barborka-2010[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 18:55_________________________________________________

Opublikowano

ja malanem driftowałem całe popołudnie :good:

prawie jak BMW :tongue4:

ale przyznac musze ze po sniegu nie jedno luksusowe auto nie dało rady a malanem przemknąłem sobie lajtowo :polew:

Opublikowano

juz mnie wkurw.....a ta pogoda, brak spryskow od lamp i szyby, pekniety zbiornik od spryskow albo przewod (mam nadzieje ze to tylko przewod) do spryskiwaczy szyby, wylane na chodnik 3 litry plynu do spryskiwaczy, polamana wycieraczka i skrobaczka do szyb, urwana oslona pod silnikiem, jutro pol dnia na warsztacie :kwasny: a gdzie tu dalej z ta pogoda....

Opublikowano

zima zbiera żniwo , jutro ja wyjade swoim to zobacze co i jak sie jezdzi na "all seasons" :naughty: chociaz jestem zdania ze co jest do wszystkiego , tak naprawde jest do niczego :confused4:

Opublikowano

juz mnie wkurw.....a ta pogoda, brak spryskow od lamp i szyby, pekniety zbiornik od spryskow albo przewod (mam nadzieje ze to tylko przewod) do spryskiwaczy szyby, wylane na chodnik 3 litry plynu do spryskiwaczy, polamana wycieraczka i skrobaczka do szyb, urwana oslona pod silnikiem, jutro pol dnia na warsztacie :kwasny: a gdzie tu dalej z ta pogoda....

Dropson co sie stalo ze takie szkody sie porobily??