Kierownik Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Płyn mógł rozsadzić przewody jak zamarzł
Artur82 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 tak a co z oslona pod silnikiem i wycieraczka
Blondi89 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kurde ja swojego płynu też nie zdażyłam zużyć przed mrozami. Mogę do letniego dolać zimowy ? czy niebardzo?[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:18_________________________________________________aaa no właśnie... osłony też zapomniałam zamontować, mam w bagażniku
Kierownik Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 slyszalem o sposobach wlewania spirytusu , albo denaturatu do zbiornika
Artur82 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 kiero denaturat to nie za bardzo a spiryt bedzie smierdizal
przemciotorun Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Płyn mógł rozsadzić przewody jak zamarzł raczej tak bylo bo do konca nie zuzylem letniego i dolamem zimowego i nie przeplukalem przewodow tak a co z oslona pod silnikiem i wycieraczka oslona juz wczoraj wisiala z jednej strony a dzisiaj poprawilem.... a wycieraczke chcialem troche otrzepac ze sniegu i zostala mi w reku polamalo sie cale mocowanie... jutro z rana musze odwiedzic arpol..[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:23_________________________________________________ slyszalem o sposobach wlewania spirytusu , albo denaturatu do zbiornika moze i oki tylko jak dolalem plynu to zachwile mialem wszystko na chodniku
damian_qbass Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 noooo niestety takie uroki zimy... ale są i dobre strony... dzisiaj z Krzysiem i ze znajomym zrobiliśmy sobie małą pojeżdzawkę idealna pogoda na taki coś oczywiście na dużym i bezpiecznym od slupków parkingu
krzychu-trn Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zabawa była uprzednia troche paliwa się zużyło ale raz na jakiś czas trzeba śmigać super opcja żeby się wyszaleć ale były tez groże sytuacje gdzie przemknąłem Damianowi koło maski oczy mieliśmy dośc duże
damian_qbass Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Moje oczy wyglądały mniej wiecej tak : ale zabawa oczywiście przednia
jedrekx Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 to przelew dla SRTB dzieciom ode mnie poszedł
WIŚNIA Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ArturB6 widziany na rondzie Grunwaldzkim [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:48_________________________________________________Moja niunia już śmiga Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu.
Newman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 to ja wam powiem ze te moje letnie ni c**ja sie nadaja na śnieg, normalnie do tańca z gwiazdami letko bym pasował. predkosc na kamiennej to 40... makabra.. nie ogarnialem fury w ogole.. musialem na prawde ostroznie jechac ledwo podjechalem pod planu dzisiaj... i to chyba tylko dlatego ze caly czas sie przemieszczałem i udalo sie nie zatrzymać i jeszcze ASR mnie ratował spędziłem 4 godziny w garażu przekładając koła bo oczywiscie nie mogłem odkrecić kilku śrub.. no i jeszcze pakowanie kół do kanału i zeszło... załapałęm sie też na odśniezanie przed garazem wiec ledwo dycham.. o 21 skończyłem. kupiłem 2 zimowki na przód od pana co ma aukcje na allegro a sprzedaje w bydzi... 2x barum polaris2 6mm 205x55x16 za 90 za sztuke. oczywiscie przetestowalem po zalozeniu i różnica jest meeega.... teraz moge jeździć.. a to używki ciekawe jak nowe by chodziły po śniegu
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu. w piątek jak robisz??
komar865 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 noooo niestety takie uroki zimy... ale są i dobre strony... dzisiaj z Krzysiem i ze znajomym zrobiliśmy sobie małą pojeżdzawkę idealna pogoda na taki coś oczywiście na dużym i bezpiecznym od slupków parkingu DO MNIE SIE DZWONI A NIE NA GG ZOSTAWIA WIADOMOSC W TYG NA DRIFT TO JA ZAWSZE MAM CZAS!
WIŚNIA Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu. w piątek jak robisz?? Od dzisiaj mam 2 zmiany tak mnie w konia zrobili.
Rekomendowane odpowiedzi