Blondi89 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ogólnie to nie jest źle, ale czuje że coś może mnie rozłożyć... a także niestety musze się ruszyć z domu... Uważajcie bo panuje świńska grypa, w fordonie 2 zachorowania już są :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej zrobione następne w kolejce ledowe podświetlenie wnętrza i drzwi w lutym chyba podłokietnik założe...ale to jak już będe wiedzieć czy sprzedaje czy nie koło kabla w "Tuning Studio" mają ledy za 9zł potem wrzuce foto bo teraz ciężko pracuje
Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ale to jak już będe wiedzieć czy sprzedaje czy nie Niedługo Twoja sprzedaż auta będzie równie legendarna co Kierasa kupno auta
damian_qbass Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej zrobione następne w kolejce ledowe podświetlenie wnętrza i drzwi w lutym chyba podłokietnik założe...ale to jak już będe wiedzieć czy sprzedaje czy nie koło kabla w "Tuning Studio" mają ledy za 9zł potem wrzuce foto bo teraz ciężko pracuje Grzesiu jak dobre Ledy to kup mi 2 szt. Białe:) kase oddam na spocie
Kierownik Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ale to jak już będe wiedzieć czy sprzedaje czy nie Niedługo Twoja sprzedaż auta będzie równie legendarna co Kierasa kupno auta Długie były te zakupy to fakt , ale wg mnie opłacało się
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ale to jak już będe wiedzieć czy sprzedaje czy nie Niedługo Twoja sprzedaż auta będzie równie legendarna co Kierasa kupno auta jakoś tak żal sprzedać młoda jest tego samego zdania :gwizdanie:
Newman Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 male porównanie 0-62 MPH COMPARISON: Audi R8 V10 � 0-62 mph in 3.9 seconds Audi RS 6 V10 Biturbo � 0-62 mph in 4.5 seconds Audi RS 3 - 0-62 mph in 4.6 seconds BMW 1-Series M Coupe � 0-62 mph in 4.9 sec
Kierownik Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej zrobione następne w kolejce ledowe podświetlenie wnętrza i drzwi w lutym chyba podłokietnik założe...ale to jak już będe wiedzieć czy sprzedaje czy nie koło kabla w "Tuning Studio" mają ledy za 9zł potem wrzuce foto bo teraz ciężko pracuje Czekamy Ja się na to jutro przymierzam
karolusss Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ogólnie to nie jest źle, ale czuje że coś może mnie rozłożyć... a także niestety musze się ruszyć z domu... Uważajcie bo panuje świńska grypa, w fordonie 2 zachorowania już są :gwizdanie: W piątek w tamtym tygodniu dowiedziałem się że jest 10 chorych na świninę w Inowrocławiu (kumpla żona pracuje w zakaźnym), dziś się dowiedziałem że już jest tylko 9ciu... Kumpel powiedział że jego kolegi brat nie wytrzymał... 31lat chyba miał i się zawinął
WIŚNIA Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 siema. grzechu gdzie jest ten sklep? jutro jade
Kierownik Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 na przeciwko kabla masz ... taki jedno pietrowy baraczek ... jak dobrze pamiętam "popielato-pomarańczowy" i tam masz Tuning studio
jedrekx Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 od strony Fordonu za Neste... na pierwszym piętrze zaraz na przeciwko schodów
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 zapomniałem fotki wieczorem zrobić,ale w dzień to wygląda tak to te lampki: http://www.tuning-studio.pl/p281,zarowka-c5w-4xled-xtec-12v-0-3w-biala-niebieska.html
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 teraz czas na ledy w podsufitówce,bocznych słupkach,schowku,drzwiach,w nogach i wewnątrz bagażnika
nowekbdg Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 No ja doprowadyam ninie to stanu iglz i idyie na sold ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 No ja doprowadyam ninie to stanu iglz i idyie na sold ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( czyli - "no ja doprowadzam niunie do stanu igły i idzie na sold(po ang. sprzedany)" Nowek wygrywam browar za przetłumaczenie
Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 zapomniałem fotki wieczorem zrobić,ale w dzień to wygląda tak to te lampki: http://www.tuning-studio.pl/p281,zarowka-c5w-4xled-xtec-12v-0-3w-biala-niebieska.html Pokaż jak w nocy dają. Czy one mają różne odcienie czy tak tylko na foto wyszło? Ogólnie fajny modzik Odnośnie diodówek w środku, to mi osobiście zimne światło się we wnętrzu nie podoba
nowekbdg Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a jak znaczej wstawiam do garazu i bedzie pimp my ride;] plany Volkswagen Bora 2.8 V6 4MOTION HIGHLINE ;] badz bo dobrych wiatrach bedzie rs 6 tu w pl i na czesci wtedy wpadnie A6
Rekomendowane odpowiedzi