exe Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Panowie, piszę tutaj bo najczęściej zaglądacie. Jedyny kluczyk jaki mam został w środku a ja zatrzasnąłem drzwi Bez bicia szyby się obejdzie? Dodam, że z jednej strony nie mam wkładki w zamek, może jakoś ten środek rozwiercić? Pomóżcie
Ponior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Kumpel kiedyś ściągnął uszczelke, która idzie przy szybie, włożył twardy zagięty drut i jakieś cięgno zahaczył przy zamku i otworzył. Ale to nie było audi tylko jakiś peugeot czy renault . Możesz też zadzwonić do firmy która się tym zajmuje koszt 150-250zł.
exe Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Już otworzyłem, ale miałem stracha, bo szybę musiałbym bić ;/ wąski śrubokręt, cienki i po dosłownie 1-2 sek. dostałem się do środka. Dzięki za odzew.
Narcyz 35 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Kiedyś w necie , widziałem jak A4 otwierał facet za pomocą gumowego przepychacza do umywalek .
scuzz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 to pokazuje jak łatwo dmuchnąć b5-tkę Na razie ją otworzył Czekamy czy zapali...
czupaczups Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 nie podpowiadajcie co robić dalej bo wam współudział przybiją :-))))
wojtekce Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Kiedyś w necie , widziałem jak A4 otwierał facet za pomocą gumowego przepychacza do umywalek . to tylko mit
OQS Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Trochę przeraził mnie fakt otwarcia A4 za pomocą śrubokrętu w 2 sekundy przez kogoś kto zawodowo się tym nie zajmuje...
krzysaudi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A żebyś wiedział jak łatwo jest taką B5 odpalić z tzw gwozdzia Większość dobrych mechaników zna sposób na te autka tylko jest o tym sza :gwizdanie:
exe Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 Trochę przeraził mnie fakt otwarcia A4 za pomocą śrubokrętu w 2 sekundy przez kogoś kto zawodowo się tym nie zajmuje... jakoś go otworzyłem, sam byłem w szoku, że tak szybko się udało ;p dobry śrubokręt- innym się nie dało, bo próbowałem na drugi dzień :>
coli1981 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 w ten sylwester w warszawie miałem podobny przypadek podczas zamykania drzwi w aucie zablokował sie kluczyk w zamku drzwi sie zamknęły ale kluczych nie chciał wyjść , skonczyło sie na wezwaniu pomocy za 230 zł koleś z serwisu najpierw ssawką odciągnął szybe wsadził dmuchaną poduszke powietrzna potem drucik do klamki i po kłopocie szkoda ze tylko tyle mnie to kosztowało .
kazikboy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 zawsze mozna sie samemu pogimnastykowac i odchylic dzwi na wysokosci szyby tak aby wsadzic drucik twarty zagiety ja mialem latwiej bo auto chodzilo i alarm byl taki ze zamykal czasami sam to wystarczylo dostac sie drutem do panela szybek i otworzyc szybke
Kamyk Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Trochę przeraził mnie fakt otwarcia A4 za pomocą śrubokrętu w 2 sekundy przez kogoś kto zawodowo się tym nie zajmuje... dobrze powiedziane skoro amator temat ogarnął w chwilkę, to przecież to auto aż się prosi żeby podprowadzić .....
HaVoK Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Nie ma co kontynuować tematu Ja to bym go do kosza wywalił bo jeszcze ktoś niepowołany to zobaczy i będzie potem próbował :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi