Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jak narazie standardowy srebrny AFN Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę się pochwalić swoim AFN Avant. Jest ona z 96 roku i jest ze tak powiem nie zbyt bogato wyposażona, jak to określił jeden z forumowiczów "jakiś dziwny niemiec kupował ten samochód", Jednak jestem z niego zadowolony bo jeszcze mnie nie zawiódł i nie ponosiłem jak na razie większych kosztów napraw. Kupiłem ja, w marcu tamtego roku i jak na razie jeżdżę serią, ale graty powoli się zbierają. Teraz początek tego roku więc mam nadzieję że będzie lekki zastrzyk gotówki (to albo się ja wymieni na polifta albo B6) albo będzie rezanko. Moim punktem odniesienia w takim dobrym stopniu jest pojazd mrogala, bo naprawdę mi sie podoba przy srebrnym kolorku BLACK-LINE(:P)

wyposażenie:

^ABS

^2x PP

^wspomaganko

^2x szyby elektryczne przód

^central zamek

^aktywny układ głośników Audi

^założyłem dodatkowe odcięcie pompy (mieszkam w Krk i mam też wiedzę ile tych aut ginie tu)

^elektryczne lusterka

^1BA

...nie wiem co jeszcze chociaż w weekend sprawdzałem kody spod koła zapasowego..dobrze że skleroza nie boli...:) jak coś zauważycie to dopiszcie.

Plany:

*kiera S4- czeka

*bixenon- czeka

*duże prawe lustro- jest

*alu 17- jest ARTEC a'la PORSCHE

*spryski- składam graty

*tunel 2 din- jest ale też do sprzedania

*4 elektryczne szyby

*czarna podsufitka z S4

*może jakieś lekkie obniżenie

*tylne lampy FK Automative

*poprawić i przyciemnić wszystkie szyby

Jakieś propozycje i aluzje proszę pisać jestem otwarty na pomysły i krytykę. Jedynym takim większym mankamentem jest brak klimatyzacji i climatronica :wallbash::kwasny: niestety no ale nie można mieć wszystkiego...jeśli nie sprzedam autka to będę powoli rezał. A wtedy będę liczył na pomoc kolegów z forum z mojej okolicy, a jeśli mnie najdzie na montaż klimatronica to może i dalej:)

Parę fotek:

Zdj_cie0152.jpg

Zdj_cie0150.jpg

Zdj_cie0149.jpg

Zdj_cie0145.jpg

Zdj_cie0137.jpg

jak sobie coś przypomnę bądź zrobię to będę dopisywał:)

Opublikowano

Jest ok :good:

Czemu sprzedajesz takie graty?

Opublikowano

No narazie seryjka totalna :gwizdanie: silnik ma potencjał :naughty: plany też dosć ciekawe i jakieś graty juz widze uzbierałes, ten 2din to kompletna konsola z polifta czy jakaś rzeźba :mysli:

Opublikowano

Moim punktem odniesienia w takim dobrym stopniu jest pojazd mrogala, bo naprawdę mi sie podoba przy srebrnym kolorku BLACK-LINE(:P)

hehe srebrzak :naughty:

pochlebiasz mi :jerk::hahaha:

slodka seria :decayed:

brak klimy boli jak cholera :disgust: :disgust: ;( :(

Opublikowano

No wkońcu zdecydowałeś sie pokazać strucla :naughty:, no i czemu wysprzedajesz te graty? bedzie jednak zmiana?

brak klimy boli jak cholera :disgust: :disgust: ;( :(

nawet nie wiesz jak :wallbash:, ale wszystko da się zrobić :przebiegly:

Opublikowano

narazie nie wyprzedaje..daje orientacyjne ceny jak mnie interesują...2 din jest kompletny z symphony na pokładzie tylko ze jedno sie wiąze z drugim..jesli coś kupiłem to nie mam kasy na reszte niestety...no i tak sie to kręci;/;/

jest seria i mam nadzieje ze np. NOSB by opanował zamontowanie climatronica do B5 to mozna sie zastanowic nad resztą modów...ale rocznik tez troszke...mam nadzieje ze juz na polifta zmienie...ale to odległa przyszlość...

Opublikowano

rezaj tak jak mrogi, wg mnie tedy najlepiej wyglądał, dlatego te fele od niego odkupiłem :decayed:

spotowy.jpg

Opublikowano

narazie nie wyprzedaje..daje orientacyjne ceny jak mnie interesują...2 din jest kompletny z symphony na pokładzie tylko ze jedno sie wiąze z drugim..jesli coś kupiłem to nie mam kasy na reszte niestety...no i tak sie to kręci;/;/

jest seria i mam nadzieje ze np. NOSB by opanował zamontowanie climatronica do B5 to mozna sie zastanowic nad resztą modów...ale rocznik tez troszke...mam nadzieje ze juz na polifta zmienie...ale to odległa przyszlość...

ja też sie nosiłem takim zamiarem, ze sprzedam swoją i kupię polifta, ale cena jaką wystawiłem chyba sie nikomu nie spodobała :decayed:, ty jesteś w o tyle lepszej sytuacji że nic nie dołożyłeś do furki jeszcze, oprócz tych gratów które kupiłeś, ale zawsze można je włożyć do polifta albo odsprzedać :decayed:

Opublikowano

no wiem...no zobaczymy jak to wyjdzie...we wtorek porobię ładne fotki i wytawić będzie co będzie a jak nie sprzedam to wtedy będę coś myśłał zeby to srebro było inne niż wszystkie...

no mrogala wygląda zacnie:d

Opublikowano

no wiem...no zobaczymy jak to wyjdzie...we wtorek porobię ładne fotki i wytawić będzie co będzie a jak nie sprzedam to wtedy będę coś myśłał zeby to srebro było inne niż wszystkie...

no mrogala wygląda zacnie:d

no dawaj tam priv

Opublikowano

no zdjęcia tych gratów do sprzedania:

Zdj_cie0131.jpg

Zdj_cie0125.jpg

Zdj_cie0126.jpg

Zdj_cie0128.jpg

Zdj_cie0127.jpg

najlepiej jakby to ktoś wziął w całości...nie spieszy mi sie bo moze i przyda sie to mi..cena za całość to 2500zl...

jakbym miał lewą walutę to bym chętnie łyknął taki komplecik, ale mam masę innych wydatków :wallbash:

Opublikowano

no zdjęcia tych gratów do sprzedania:

Zdj_cie0131.jpg

Zdj_cie0125.jpg

Zdj_cie0126.jpg

Zdj_cie0128.jpg

Zdj_cie0127.jpg

najlepiej jakby to ktoś wziął w całości...nie spieszy mi sie bo moze i przyda sie to mi..cena za całość to 2500zl...

jakbym miał lewą walutę to bym chętnie łyknął taki komplecik, ale mam masę innych wydatków :wallbash:

no widzisz jakby nie patrzec to jest jakiś rarytas...oczywiscie mam do tego wiazke po 4 szyby oraz gałke zmiany biegów, mieszek i podłokietnik (ułamamy zatrzep, ale moze to naprawie w najblizyszym czasie) jak nie sprzedam za tyle to laduje w SREBERKU:)