Przemasek13 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 oby lozysko tylko bede musial zabrac sie raz dwa do roboty bo trasa do niemiec mnie czeka tym autkiem:P
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 oby lozysko tylko bede musial zabrac sie raz dwa do roboty bo trasa do niemiec mnie czeka tym autkiem:P No to lepiej srawdzić i zrobić żeby w drodze się nie posypało.
Przemasek13 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 juz ja mam nauczke co do tego ze przed traso wszystko sprawdzac. mialem lagune kiedys II turbo mi w niemczech na autostradzie poszlo 3 godziny stalem... a wiedzialem ze turbina jest do wymiany bo juz dziwnie zaczela gwizdac i wogole dziwnie samochod sie zachowywal . nigdy wiecej francuza nie kupie .
Hasiuk89 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja stawiam na tuleje tylnej belki. Ja tak miałem lekko przesuwało tył w zakręcie nawet tak jak by to bylo zludzenie sekundowe przesunięcie i koniec. Wymiana tuleji pomogło
andrew780 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 W B6 nie ma tylnej belki tylko są wachacze więc to napewno nie one. Możesz mieć rozwalone tuleje wachaczy albo zle ustawioną zbieżność lub kąt pochylenia koła, jedz na stacje gdzie robią geometrię a wszystkiego się dowiesz.
dayton2 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam mam cos podobnego byłem wczoraj na przeglądzie i diagosta stwierdził ze mam łączniki stabilizatora w jednym i drugim tylnim kole rozwalone
tomek 1880 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam, panowie mam tak samo jak tu w tym temacie, pomogła ta wymiana łożyska, bądź amortyzatorów? Tuleje belki zmienione i dalej to samo. Proszę o odpowiedź-pilne. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi