pastaldo Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Jakie macie koledzy pomysły i rozwiązania u siebie na uchwyt w samochodzie na telefon? Nie interesuje mnie przyklejany do szyby tylko coś podobnego do tych uchwytów fabrycznych ale na tel komórkowy. Mile widziane zdjęcia. Pozdrawiam
bula87 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam Ja mam u siebie dokładkę do telefonu NOKIA 6310; 6310i , z racji tego, że nie mam takiego telefonu a handlarz, od którego kupiłem auto mówił, że nie było, więc poprostu to "cudo" odkręciłem i wożę w schowku jest podłączone, więc jak kiedyś wpadnę na pomysł, żeby kupić sobie tą biznesową Nokie to zamontuje z powrotem:P Pozdrawiam
Szati 1991 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ja też odkreciłem ten uchwyt bo tylko zawadzał ale znowu dziury pozostały na konsoli ;/
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nie mogę znaleźć zdjęcia ale widziałem gdzieś ori uchwyt z audi a4 pod telefon zamontowanym w podłokietniku i całkiem fajne to rozwiązane
pastaldo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No ja wlasnie widziałem jak wygląda ori uchwyt na tel i troche chyba przerost formy nad trescią. Mam na mysli że wielki uchwyt na potencjalnie małą komórke. Dlatego zapytałem czy macie jakieś ciekawe pomysły na uchwyt żeby nie kleić do szyby na przyssawki bo to troche dziwnie wyglada.
pablo_9 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 zgadzam się z Tobą dlatego dla mnie jeśli miałbym mieć uchwyt pod telefon to tylko ori i taki o jakim napisałem czyli montowany w podłokietniku (nie widać go po zamknięciu podłokietnika, nie szpeci wnętrza)...udało mi się znaleźć foto poglądowe no chyba, że Ty chcesz uchwyt pod zwykłą komórkę, która nie jest dedykowana pod ori uchwyt to może ktoś jeszcze coś podpowie
pastaldo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No ja własnie myślałem o czyms bardziej uniwersalnym pod inny kom. Gdzies kiedys widziałem jak ktos zrobił czy kupił własnie uchwyt montowany z boku konsoli jak ori ale taki bardziej dyskretny i nie szpecił tylko nie pamiętam gdzie to było. Chetnie bym sie dowiedział jakich rozwiązań uzywają forumowicze bo ja najczesciej wożę w tym małym schowku nad radiem ale to trzeba go wytargac jak dzwoni ktos i nie wiadomo czy w ogóle warto go wyciągac
Rekomendowane odpowiedzi