cool506 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Byl pociągiem, mial czerwona kurtke ze znaczkiem s-line Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka
prezesik18 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Śmigło mi bardzo ładne czerwone B6, z tego co zauważyłem to na blachach ZKL
woodzuu Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Kazik poznalby cię ... ale z drugiej strony czerwona b6 z kg ???? nie widziałem innej .
prezesik18 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 czarne b6 jakieś "sportowe:wink:" bo z tyłu dwururka. Klubowa wlepą na klapie, wczoraj widziane na Trzebiatowskiej :hi
lisiu1 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Witajcie Panowie z K-g. Jestem właśnie z rodziną na urlopie w waszym miescie :-) spalił mi sie ksenon po drodze w mojej B6. Doradzi ktoś gdzie mogę sie udać na wymianę, żeby było dobrze, sprawnie i uczciwie? Znalazłem kilka może znacie: 1. Elektromech. PPHU. Matysiak J., Kaliska 3, Kołobrzeg 2. Flumen. Zakład elektromechaniczno - elektryczny. Rynio D., Koszalińska 57, Kołobrzeg 3.Autostart, 6 Dywizji Piechoty 60, Kołobrzeg 4. Wiśniewski Krzysztof. Elektromechanika pojazdowa, Hetmańska, 78-100 Zieleniewo 5. Autocentrum Jacex (Serwis samochodowy. Mechanika pojazdowa. Sprzedaż opon | Kołobrzeg) Bałtycka 17, Kołobrzeg Jesli mozecie to poleccie kogos :-)
arekp Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Witajcie Panowie z K-g. Jestem właśnie z rodziną na urlopie w waszym miescie :-) spalił mi sie ksenon po drodze w mojej B6. Doradzi ktoś gdzie mogę sie udać na wymianę, żeby było dobrze, sprawnie i uczciwie? A wracasz przez Bydgoszcz czy przez Niemcy? Bo miałbym do polecenia w Szczecinie jeśli przez Niemcy lecisz.
lisiu1 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Nie no wracam przez Bydgoszcz zeby jak najszybciej na A1 sie wbić... ;-) Szkoda ze miejscowi tak zadko tu zaglądaja bo moze by cos dooradzili... znalazłem sklep Interlook w Koszalinie ale pozostaje kwestia gdzie to wymienie :-/
cool506 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Jedz do jacexu, popros zeby wymienial Ci Przemek Wisniewski, zrobi dobrze, powolaj sie na Lukasza .k. Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka
lisiu1 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Jedz do jacexu, popros zeby wymienial Ci Przemek Wisniewski, zrobi dobrze, powolaj sie na Lukasza .k.Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka OK dzieki Łukasz :-)
TomasCOMPANY Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 klubowicze a gdzie w Koszalinie albo okolicach najlepiej naprawiać dwumasa w a4 b8 ? bo stuka już ze wstyd na światłach stawać I co myślicie o Urbaniaku z Topolowej?
Kazik123 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 klubowicze a gdzie w Koszalinie albo okolicach najlepiej naprawiać dwumasa w a4 b8 ? bo stuka już ze wstyd na światłach stawaćI co myślicie o Urbaniaku z Topolowej? Urbaniaka szerokim łukiem, jedz na Lechicką do Turbo Kliniki, tez ogarnia b8 prezes twoja kilka razy widziałem na os. Bajkowym, tylko coś zawiecha nie tak bo na ziemi siedziała :-) co do czarnej b6 z wlepą to koleś troche dziwny, wodzuu go zna bo parkuje koło jego sklepu a sam kolega wodzuu porzucił A4 i śmiga innym sprzętem ja cały czas w robocie, skończyłem pare minut temu i tak non stop pozdr wszystkich
prezesik18 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Z zawieszeniem coś nie gra, amory wylało, mało powietrza w oponach i leży auto jak leży Ja już od 1,5msc w kg stacjonuje i tak trochę bujam czasem po mieście to klubowej żadnej spotkać nie mogę pzdr
woodzuu Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 A od kiedy to ja porzuciłem a4? Zdarza się jeździć czymś innym i tyle. Co do gościa to racja.
MaciejK Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 prezesik18 widziadłem ciebie na os. Bajkowym, mam tam mieszkanie i przyjeżdżam na weekendy od czasu do czasu. Moje to czarne b7 rej ZSD... Na spacery chodzę z 2 białymi pieskami, może kojarzysz bo mijałeś mnie parę razy w zeszłym tygodniu. Teraz może zawitam w z rodziną w sierpniu. Pozdrawiam.
Kazik123 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A od kiedy to ja porzuciłem a4? Zdarza się jeździć czymś innym i tyle. Co do gościa to racja. widziałem cię wczoraj w lusterku zazdroszcze bo sam nie mam czasu przesiąść się na "coś innego" bo nawet wczoraj w pracy byłem- takie życie Maciej twoja b7 to chyba avant
MaciejK Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A od kiedy to ja porzuciłem a4? Zdarza się jeździć czymś innym i tyle. Co do gościa to racja. widziałem cię wczoraj w lusterku zazdroszcze bo sam nie mam czasu przesiąść się na "coś innego" bo nawet wczoraj w pracy byłem- takie życie Maciej twoja b7 to chyba avant Raczej na pewno W Kołobrzego będę po 20 sierpnia. Pozdrawiam z os.Bajkowego
Kerim001 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Witam ziomków, dołączam się do fun clubu a4 z Kołobrzegu i okolic
Rekomendowane odpowiedzi