Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z 1,9 TDI] Audi A4 - D&S Design - LAMPY FK BLACK+XENON HID 8000K-NOWE FOTY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no jest piekna lusterka zarabiaste (zamowilem juz takie do mojej) alum super, wogole jest cacy :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

sie myło dziś autko na BP? widziałem Cie i mam pytanie co Ty masz za lampki z przodu i jak wyrezałeś ten xenon

(czy to tylko żarówy efekt xenon?)

Myło sie , myło... bo było strasznie brudne (jak nigdy) po wizycie w Tarnowie na spocie... :polew:

Z przodu w lampkach mam xenon, a raczej "zenon" :polew: :polew:

A tak poważnie, to są żarówki "efekt xenon". Kupiłem je w Auchan, za.............

............. 10 ,00 zł (słownie: dziesięć złotych) :thumbup: :thumbup:

Fajnie świecą, jestem z nich bardzo zadowolony. Prawie jak xenon, tylko, ze "prawie" robi wielką różnicę...

Wielki minus tych żarówek :thumbdown: , to to, że się szybko przepalają... :thumbdown: Ale są tanie, wiec nie narzekam. Na wiosnę wymieniam lampy na soczewki z czarnym środkiem i wkładam do nich xenony prawdziwe i wtedy będzie pięknie :thumbup:

Opublikowano

Szuder a do nowych lampek i xenonów bedziesz tez montował spryskiwacze lamp przednich?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładne alu :thumbup: zapakuj jeszcze lampy przód i będzie gites !

Opublikowano

Ładne auto . Widac kolega Szuder idzie wg. przemyślanego planu :) Ja bym do tego wszystkiego dodał dach na czarno :decayed: Fele jakieś bardziej "pełne " :th:

Opublikowano

Ostro pojechałes! nie lubie wiejskiego tunningu ,ale tu wszystko z głową, naprawde dobra robota. kiedys chcialem kupic czerwone B5, dokladnie tornadored (rot) ,niestety ktos mnie ubiegł. moim zdanie koniecznie nakladki na lusterka, no i widzialbym takie dwa czarne paski przez al'a Corvette(czy jak to sie pisze)

Opublikowano
:audi: jak najbardziej zasługuje na podziw , zrób jeszcze te lampki nowe na przód i tak jak Keżor zaproponował przyciemnienie szybek i będzie naprawdę super autko . :a4fan:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe lampki do przodu, będą już niedługo... :thumbup:

A szybek narazie nie planuje przyciemniać, ale to może w przyszłości się zmienić..

Opublikowano

Szuder a wiec czekamy, czekamy.. :thumbup:

A wydawalo mi sie ze Ty masz scieme.. :mysli:

Opublikowano

SZUDER wizja keżora fajna i ja bym do tego dorzucił na grylu kółeczka :audi: chrom ;)

Opublikowano

nie bede oryginalny zmien lampy z przodu i bedzie pieknie :thumbup: i ja powrócil bym do ori grilla (ale to kazdego osobista sprawa) :a4fan: ogólnie piekne autko pieknie zrobione :oklaski:

Opublikowano
  • Autor

grill narazie zostaje taki jaki jest... :thumbup:

może w przyszłości pokuszę sie na grill od S4... :mysli:

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajnie wygląda te autko... a grill ala RS4 świetnie by pasował do twojego samochodu. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szuder twoje auto naprawdę robi robotę :thumbup:. Zmień lampy na FK, pomaluj klameczki i ewentualnie wymień gril na ten od RS. A i bez tego jest super.

Opublikowano

jedna z fajniejszych na tym forum :) obwodki na rejestracje nie sgubily koloru ? mialem takie same i po paru myjniach wyrzucilem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jedna z fajniejszych na tym forum :) obwodki na rejestracje nie sgubily koloru ? mialem takie same i po paru myjniach wyrzucilem

Dzięki... :thumbup:

Odnośnie ramek na rejestracje, to nie narzekam, kolor się trzyma już 1,5 roku i nic nie odeszło. Tylko z przodu troche podrapane, ale to sam sobie uczyniłem o murek przypadkiem... :thumbdown:

Opublikowano

Szuder kiedy zobaczymy nowe lampy na przodzie ? :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

sokolnh, nowe lampki będą może już za tydzień. czekam na dostawę.

Jak założe, to zrobie fotki do pokazania.[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 11:05 _________________________________________________Niestety nowe lampki jeszcze nie dojechały... Nadal czekam na dostawę...[br]Dopisany: 02 Luty 2008, 11:44 _________________________________________________Nadal czekam na dostawę nowych lamp... Jest wielka szansa, ze będą w tym tygodniu... :th: :th:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chromowane lusterka i tylnie lampy- agro

kwestia gustu... :th:

p.s.

podpis pod Twoim (..::CZARNY::..) avatarem jest bardzo wymowny... :th: