HarryH Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Kolego wrzuć opis bo bardzo by mi się przydał ;D Jutro pewnie będę zabierał się za montaż swojej ;D
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Ja podłączyłem tak i działa wszystko. 1,3- kolor przewodu białoczarny 10 - kolor czarny 8 - kolor zielono-czarny 5 - podświetlenie + 7 - podświetlenie -
danielom Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jakbys mógł jeszcze jakies foty zrobic jak to sie komponuje w podsufitce?
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Prosze o to zdjęcia jak u mnie to wygląda naprawde jest o niebo lepiej
danielom Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Widze masz lampke bez diod doswietlajacych.. a powiedz mi, te pokretlo to regulacja natezenia swiatla ??
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Nie co ty to jest od szyberdachu ale nie jest podłączone. Regulacje masz na liczniku tam możesz regulować jak ma świecić.
danielom Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 miałem na mysli regulacje swiecenia samych lampek a nie podswietlenia bo to wiem gdzie jest Dzieki za foty
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Nie nie ma takiego czegoś tam ale ogolnie jest wiele lepsza niż ta przed liftem w nocy podświetlenie jest fajne te czerwone może wyrezam jeszcze te 2 diody ale narazie mam ważniejsze wydatki bo kompletuje ALU na lato.
vauxhall95 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Calkiem inne swiatelko niz ja masz,dlatego sie podlaczenie nie zgadzalo,ale wyglada mimo to :kox: Tylko jest lepiej wyprofilowana ta twoja chyba
bentle120 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 witam umnie tez nic sie nie zgadza pin 1 jest pusty oto moja lampka http://cjoint.com/?1duqQqaiKNe [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 16:43_________________________________________________mam orginalna kostke i to by wygladalo tak ale nie jestem pewien numery na kostce zaczynaja sie od lewej strony od 1 ( pusty ) do 12 pin 3 = zielono-czarny + pin 9 = białoczarny + pin 5,10,12 = czarny -
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 No to trzeba poprubować i napewno zadziała. Ja sie biore w przyszłym czasie za tą tylnią poliftową.
tymonA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no panowie ja też lampka kupiona czekam i kroje
a4dg Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pomocy wczoraj podłączałem lampkę i wszystko działało prawidłowo do momentu jak przy wyłączonym zapłonie i otwartych drzwiach włączyłem lampkę w pozycję "I" wszystkie lampki zaczeły się się delikatnie żarzyć. Jak włączyłem małe to świeciły normalnie. Na włączonym zapłonie i wszystko świeci normalnie i jak świecą się inne lampki jest normalnie problem pojawia się tylko po uśpieniu lampek. Podłączyłem tak jak kolega ardian6 czyli 1/8/10. Lampkę mam dodatkowo z diodami podświetlającymi ale podświetlanie działa poprawnie. kostka w samochodzie trzy pinowa .Co proponujecie ? Mam jeszcze jeden problem lampka poliftowa jest około 2 cm szersza od mojej starej lampki. U was też tak jest ? mam ciąć tapicerkę ?
M.Audi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pomocy wczoraj podłączałem lampkę i wszystko działało prawidłowo do momentu jak przy wyłączonym zapłonie i otwartych drzwiach włączyłem lampkę w pozycję "I" wszystkie lampki zaczeły się się delikatnie żarzyć. Jak włączyłem małe to świeciły normalnie. Na włączonym zapłonie i wszystko świeci normalnie i jak świecą się inne lampki jest normalnie problem pojawia się tylko po uśpieniu lampek. Podłączyłem tak jak kolega ardian6 czyli 1/8/10. Lampkę mam dodatkowo z diodami podświetlającymi ale podświetlanie działa poprawnie. kostka w samochodzie trzy pinowa .Co proponujecie ? Mam jeszcze jeden problem lampka poliftowa jest około 2 cm szersza od mojej starej lampki. U was też tak jest ? mam ciąć tapicerkę ? zamien 8 z 10 bez ciecia tapicerki sie nie obejdzie najlepiej sobie ja najpierw wkrec potem odrysuj i powoli przycinaja, lepiej mniej niz wiecej:)
a4dg Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki jeszcze dziś sprawdzę czy działa poprawnie.
bentle120 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 hmm mam tylko male pytanie do tej lampki pozycja 0 nic sie nie swieci i mozna wlaczyc male lampki pozycja dzwi wszystkie lampki swiaca ale nie mozna wylaczyc malych lampek pozycja I wszystkie lampki swieca ale nie mozna wylaczyc malych lampek czy to jest prawidlowo ? jak jest uwas ?
M.Audi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 hmm mam tylko male pytanie do tej lampki pozycja 0 nic sie nie swieci i mozna wlaczyc male lampki pozycja dzwi wszystkie lampki swiaca ale nie mozna wylaczyc malych lampek pozycja I wszystkie lampki swieca ale nie mozna wylaczyc malych lampek czy to jest prawidlowo ? jak jest uwas ? u mnie tez tak jest i jak narazie zyje w przekonaniu ze jest to dobrze
ardian6 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 U mnie przy pozycji 0 - nic nie świeci pozycja neutralna - świecą duże przy otwartych drzwiach i mozna włączyć małe światelka pozycja I - świeci wszystko i nie można wyłączyć małych lampek
misiek83 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 jestem ciekawy czy takie lampki jak te: http://allegro.pl/audi-a3-a4-lampka-oswietlenia-wewnetrzna-diody-i1575523481.html nadaja sie do b5? szukalem na allegro ale wiekszosc jest bez sterowania szyberdachu...
Rekomendowane odpowiedzi