barszczyna Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie no, kasa to spoko, jadę w wakacje do Niemcowni na roboty, to coś ukulam grubszego. Póki co to mechanika do porządku, a potem reszta. Reflektory jak będą wolne środki to zrobię.
Loq Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ja też chyba polecę znów do niemcowni i albo uskładam na A4 1.9tdi w quattro albo rezam tą
barszczyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Ogółem to stwierdziłem, że nie będę przy mrozach katował silnika gazem i jeżdżę tylko na PB. Cała instalacja wymaga kalibracji, no i wymiany filtrów + czyszczenia wtrysków, więc wolę benzynę. Czuć, że się jedzie, auto fajnie zbiera. ;d[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 11:22_________________________________________________Haha, dziś stwierdziłem, że klaksonu nie ma. Chyba jakiś związek ma to z wystrzelonymi airbagami
Armi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Pewnie uderzenie poszło w stronę pasażera, tam siedzi klakson.
barszczyna Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaraz będę na zakupy jechał, to rzucę okiem.
KL4K50N Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Haha, dziś stwierdziłem, że klaksonu nie ma. Chyba jakiś związek ma to z wystrzelonymi airbagami :wallbash Jak to nie ma KLAKSON'a, jestem jestem :gwizdanie:
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Na początku nie szczaiłem, o co chodzi. Ale potem spojrzałem na Twój nick i mam dla Ciebie wiadomość: wracaj na swoje miejsce. ;]
KL4K50N Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Heh, nie będę działał u Ciebie - nie chce mi się, kup se trąbke
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Szkoda, bo kumpel co mi robi za klakson powoli gardło zdziera. ;d
KL4K50N Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 No, No, No bo kurde bez klaksonu się nie jeździ . A jak będziesz chciał sobie zatrąbić na kogoś kto Ci droge zajechał itp... i co wtedy zrobisz?
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Klakson + czyszczenie pompy wspomagania i nowy płyn w sobotę. Nieśmiałe plany modów na przyszłość (na 100% niejednokrotnie ulegną zmianie): Trochę poczytałem forum i ułożyłem małą listę modów, które bym zaaplikował mojej ukochanej. Oczywiście wszystko po ogarnięciu mechanicznych bolączek, które są dla mnie w tej chwili priorytetem: -Większe felgi, jakieś już mi się tam kołują pod letni zestaw opon. -Gleba, bo na ori zawieszeniu strasznie się jeździ. -Lampy przód polift (polećcie mi coś konkretnego, jako że jestem mało doświadczonym Audi Maniakiem, najlepiej zdjęcia.) -Co do tylnych lamp, to nie mam pojęcia. Ale na pewno chcę je zmienić. -Odświeżenie wnętrza, czyli pewnie kiera S4 + czyszczenie/zmiana kokpitu (tutaj również proszę o jakieś pomysły.) -W dalekiej przyszłości, jeśli nic dziwnego się nie stanie (czyt: nie wygram w totka ) zrobiłbym swap na większy silnik (2.4?). Pytanie tylko, czy konstrukcja auta z silnikiem 1.8 to wytrzyma... -Odmłodziłbym kolor samochodu + jakieś ładne zderzaki i progi. Wszelkie sugestie i krytyka (konstruktywna + naprostowanie moich chorych wizji) są mile przeze mnie widziane. Weźcie pod uwagę, że mój staż na forum jest bardzo krótki, chociaż i tak dłuższy niż staż jako kierowca. Pozdrawiam. PS: Dodane do pierwszego posta.
jihad Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 -Gleba, bo na ori zawieszeniu strasznie się jeździ. Oryginalne 1BE, czyli lekko obniżone tez jest OK -Lampy przód polift (polećcie mi coś konkretnego, jako że jestem mało doświadczonym Audi Maniakiem, najlepiej zdjęcia.) Nie ma co polecać. Wszystko juz w temacie napisałeś: POLIFT. :> Silnika nie ruszaj. Jak nie chcesz 1.8, to naprawdę to sprzedaj i kup taki jak chcesz w normalnym stanie.
Loq Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 polift ori http://allegro.pl/audi-a4-b5-99-00-lampa-tylna-lewa-sedan-nowa-i1442994373.html bądź ledy które wyglądają jak polift http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1462886511.html ja bardziej byłbym za ori nie ledami
koman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a na tył coś takiego ; http://moto.allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-95-01-red-white-depo-hq-i1478363241.html - sam che takie kupić
barszczyna Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Ori poliftowe dużo w wyglądzie auta nie zmienią. Za to te diodowe całkiem ładnie się prezentują, a co do red&white depo to też całkiem niezłe. Cóż, będę musiał pomyśleć za jakiś czas. Dzięki za szybkie info.
koman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/lampy-led-diodowe-tyl-do-a4-b5-i1420092397.html sprzedawał je chłopak z naszego forum
Vandit Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tak sprzedawałem i na szczęście pozbyłem się ich i już założony II lift
koman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 oO. To ty Jakie masz zdanie na lampy typu dioda ... ale szczerze żeby przemówić wszystkim do głowy
Vandit Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 ja w samochodzie miałem już lampy rożnego typu, ringi ,jakieś ledy jakieś diody i wszystko fajne do czasu potem przychodzi czas, i zachciewa się lamp po II lifcie i powiem szczerze nie zamienił bym ich na nic innego i tobie tez radze zakładać od razu II lift bo potem będziesz płakał
Rekomendowane odpowiedzi