Halskii Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam Niedawno zakupilem ta maszynke sprowadzona , : 1.9 Tdi quattro przebieg 183 tys.km - klimatyzaja -tempomat -podgrzewane siedzenia -elektr szyby ,lust itd Modyfikacje planuje doppiero na wiosne - wieksze felgi ( te ktore teraz mam ida na sprzedaz) - lampy jak narazie wymienialem tylko podswietl. deski przy okazji zalozylem obwodki zegarow . tr a teraz jezdze na stalowych + kołpaczki (dzis udalo mi sie wynajac garaz uff ) i wnetrze komentarze i uwagi mile wskazane pzdr
slawek88 Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Ładny kolorek i co najważniejsze śmigaj nią długo pozdro dla fanów
Nowak_zg Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 fotele podgrzewane i kiera na + ramki tez fajnie wygladaja tylko co ty masz za zarowki ? jakies "ala" xenony ? czekam na mody ... narazie seria
L3Vy Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Bardzo ładna i nawet ten kolor pasuje do Avanta. Halskii zlookaj na PW masz odemnie wiadomosć.... Pozdrawaim i Witam na forum
Gość MorgothV8 Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Fajna audiczka, no i napęd jedyny słuszny :th: Ale 3-cie zdjęcie jest dziwne.... znaczek quattro i kiera po przeciwnej stronie... o co chodzi? to chyba odbicie lustrzane, bo ten seat ma odwrotnie 9-tki w rejestracji....
sonnen_x Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 no, trafić 1.9 w Quattro w dobrym stanie to rzadkośc rzeczywiście... a tak ode mnie to co zawsze: szkoda że nie we właściwym kolorze... ale i czerwony nie jest zły... tylko dokładki do pomalowania:-)
Halskii Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 hehe co do tego zdjecia to sam nie zauwazylem ( to jakas przestawiona funkcjja w telefonie) a co do wiadomosci na priv to juz patrze pzdr dzieki za komentarze
Gość NUTI Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Kolorek fajny, po zmianach grilla i przednich lamp będzie super. No i w avancie - miodzio :drool:
Halskii Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 wkoncu zmienilem felgi , nastepnie pojda do zmiany lampy i moze szyby (eh minela zima i nie mozna bylo pobawic sie ) pozdrawiam ZMIANA lamP,GRILLA , (VALEO+ XENON ,GRILL II LIFT)
michu93 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 fajna kolorek moim zdaniem jest taki bo jest czarna granatowa zielona najlepsza lub oczywiscie biala perla... ladne felgi ale... od VW podro dla posiadaczy
Damien Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 no... podoba mi sie! :th: kolorek tez niczego sobie hehehe... qrde zazdroszecze ci toroche tego powodzenia w modach
Halskii Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Opublikowano 11 Maja 2008 Czemu od vw.......a bo kupilem felgi od tourana (nowki zadnych zarysowan, ) ale wkrotce pojde na zamiane dekielkow tzn. narazie szukam Damien ( pozdro dla Legnicy wkoncu niedaleko Boleslawca ) pzdr[br]Dopisany: 10 Marzec 2008, 01:39 _________________________________________________doszly nowe lampy grill -------- zdjecia wyzej .
buliking Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 napisz co to dokladnie za lampy, jaki koszt i gdzie kupiles no i ile zaplaciles za gril i jaki koszt, furka :th:
Halskii Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Opublikowano 11 Maja 2008 Lampki valeo udalo mi sie wyrwac za 590zl z slilniczkami , + dokupilem koski i piny ok 120 zl + xenon Hid 6000 400 zl ( wolalem kupic sprawdzony i nieco drozszy zestaw ) a grill wyrwalem za jedyne 120zl koszt calosci ok 1200zl stwierdzam ze grill z lampkami naprawde odmladza auto jeszcze zmiana bocznych kierunkow na biale aha wszystko zakupilem na gieldzie w Lubiniu
rafalekx Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 pięknie :th: Moje sreberko też czeka taka kuracja odmładzająca Już niedługo Wszystko git
Halskii Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 rowniez sie dokupi, narazie jeszcze zmiana kierunow i chrom dookola szyb pozdro Nowe fotki po zalozeniu xenonu [br]Dopisany: 17 Maj 2008, 11:48 _________________________________________________pozniej sie zobaczy co dalej..
Łaszczu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 widze ze kolega ma identyczna wersje co ja. Jedyna roznica to kolor tapicerki i drewno. tez masz 4 poduchy?
Halskii Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 poduszki tylko dwie ale czasami jakas mala biore w podroz [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 10:56 _________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi