wrobsipl Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie wiem czy było, ale to raczej pytanie z tych sądażowych mianowice, czy wam też sie przepalają żarówki w tym miesiacu 4 postojówki 2 tylne stopy nie wiem czy to normalne, ale mam też opla i tam o żarówkach nie wiem nic, pozatym że gdzies są a niedługo będe mogł dorabiać w serwisie też tak macie ??
letallec Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Tak. Ja tak mam i kupuje świeczki na allegro, bo w ASO straaaaaasznie zdzierają. Tylko raz tam bylem po zakupy i dziękuje
alvaro Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Powiem wam że mi paliły się często pozycje ale kupiłem blue vision Philipsa (z symetrycznym bolcem i jednego z nich oszlifowałem). Na razie dają radę (dobrych parę miesięcy spokoju) mówiąc parę mam na myśli od czasu zlotu letniego także jest GIT ! oczywiście tfu tfu co by nie zapeszyć
wrobsipl Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Opublikowano 30 Listopada 2007 już mnie to drażni chyba przerobie koncówke na zwykłe, lub faktycznie jak mówisz obszlifuje
mcm Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 sprobuj założyć diodowe[br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 17:24 _________________________________________________javascript:void(0); thumbup
wrobsipl Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Opublikowano 30 Listopada 2007 tzn co pasuja do wejscia czy musi być inne wejscie
wrobsipl Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Opublikowano 30 Listopada 2007 jak nie sprawi kłopoto to mozesz zapodać jakiegos linka
mcm Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 na allegro jest tego dużo http://aukcjewp.wp.pl/search.php?string=%C5%BBar%C3%B3wki&category=620
_Bartek_ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Czyli dalej nikt nie napisał co jest przyczyną przepalania się żarówek... Mi dziś spaliły się dwie postojówki... 20zł w plecki, bo niby jakieś halogenowe...
gal66 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Może trzeba sprawdzić napięcie jakie daje instalacja??? Druga sprawa to jakość (Firma, cena) zakładanych żarówek. Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi