mr.PiT Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam. Mam lekki problem. kupiłem interface pod com1 i tu zaczynają się schody bo w kompie mam tylko wejścia usb. znalazlem więc przejściówkę z usb na com1 aleag na takim sprzęcie dziala mi tylko vag1551 a zaden inny programik nie chce odpalić. czy ktoś zna jakiś patent żeby np vag com 208.1 wykryl port szeregowy albo cos w tym stylu??? (namiary na jakiś emulator portu szeregowego itp)
Musashi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie mozesz wymienic na interface VAG z USB? com-y na usb nie dzialaja dobrze.
bratpit Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 cięzko ci bedzie to uruchomić na przejsciówce kiedyś próbowałem i po 2h sie poddałem
monika1207 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Spróbuj tak ale nie wiem czy zadziała. Wchodzisz na start>ustawienia>panel sterowania>system>sprzęt>menedżer urządzeń- odnajdujesz sterownik do interfejsu ale musi być podłączony. Wchodzisz na właściwości>port seting>advanced i u góry wybierasz port com-owski który chcesz. Nie wiem czy pomoże ale ja dostałam taką instrukcje od sprzedawcy. Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 tez mialem taki problem na vagu 311 i wszedlem jak wyzej opisane, ustawilem na podlaczonym kablu,odszukalem ,kliknalem,port setings,advanced,numer portu,potem ok,ok,potem prawy p myszy na scan for hardware changesi to wszystko, dzis skasowalem kontrolke air bagu-wiec u mnie dziala a nie dzialalo-sprobuj
Rekomendowane odpowiedzi