fafnasty Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 nie robie usa chyba z osłona ładniej co ?
misiek95 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 też tak mi sie wydaje:whistling: kolega ma US bez tych oprawek i od razu widać że czegoś tam brakuje ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- ale jak kierunek mryga to efekt fajny:decayed:
Gwerty Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 w ori usa zarówka kierunku jest odkryta,
mahoni Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 panyy czemu w bixie, długie mi sie włączają(przesłona opada) ale juz sie nie wyłanczaja? wyłącza sie dopiero gdy wyjme kluczyk ze stacyjnki
bidzio1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 panyy czemu w bixie, długie mi sie włączają(przesłona opada) ale juz sie nie wyłanczaja?wyłącza sie dopiero gdy wyjme kluczyk ze stacyjnki jakie auto? jakie zastosowane soczewki? co masz na drogowych (żarówka czy led na dzienne)?
mahoni Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A4 98r, przeszłem z bosza z halogenami na bixa, na drogowych mam zarówke led, ale nie podłączona jeszcze, soczewki hella intemo.
bidzio1 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A4 98r, przeszłem z bosza z halogenami na bixa, na drogowych mam zarówke led, ale nie podłączona jeszcze, soczewki hella intemo. Wyciągnij przekaznik od halogenów taki różowy.
mahoni Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 nie pomogło, dalej nie działają, kur... bez kluczyka w stacyjce jak pstrykam dlugimi normalnie działają(słusze jak przesłona dziłają w jedna i druga strone), a jak zapodam prąd czy to postowówke czy mijania, przesłona opadnie ale już nie wróci, dopiero jak odetne prąd.
bidzio1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To ja niewiem co ty tam masz narobione
mahoni Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 bidzio Ty też masz przesłone na zasadzie + i -, czy u Ciebie było na zasadzie P&P znaczy podłączyłeś plus mase z długich pod przesłone i już działało? wszystkie masy w lampie tzn, od postoju, mijania, przesłon masz zlutowane w jedną?
bidzio1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 bidzio Ty też masz przesłone na zasadzie + i -, czy u Ciebie było na zasadzie P&P znaczy podłączyłeś plus mase z długich pod przesłone i już działało?wszystkie masy w lampie tzn, od postoju, mijania, przesłon masz zlutowane w jedną? Podłączyłem się pod zarowke długich i chodzi.
Michalmichalo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Chcialbym wyrezać w swoich lampakch bixy.Panowie posiadam soczewki w igla stanie od Passata B6,tylko nie wiem czy nie beda za duże.Moze ma ktos z was jakies zdjecie ori soczewki pod H7 z wymiarami??Z góry dzięki.
Kriss SierraFan Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Chcialbym wyrezać w swoich lampakch bixy.Panowie posiadam soczewki w igla stanie od Passata B6,tylko nie wiem czy nie beda za duże.Moze ma ktos z was jakies zdjecie ori soczewki pod H7 z wymiarami??Z góry dzięki. Te od B6 mają strasznie niepraktycznie umiejscowiony elektro magnes, więc ja bym odpuścił temat. Sprzedaj je i kup jakieś nowe soczewki z 2012r.
Michalmichalo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Czułem że się odezweisz w sprawie bixow :decayed:Zastosuje sie do Twojej rady,ale z czego szukac??A6 C7,E90 czy z czegos innego.
bidzio1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A6 c7, bmw f10, e60 to wszystko ta sama soczewka
gmyz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A czy hella gen 3 jest duzo gorsza od intemo? A moze ma ktos do sprzedania hella intemo?
bidzio1 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A może ktoś chce kupić sterownik samopoziomowania do b5?
marcin9962 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 jakich soczewek użyć żeby uzyskać bi-xenon ? widziałem na ebay soczewki bi-xenonowe ale nie wiem czy są warte szczała... a tak w ogóle da się ogarnąć to samemu czy jest to niewykonalne ? ...
gmyz Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Wszystko jest w tu napisane, jakie soczewki, ja uzylem hella gen3 i jest spoko. A jesli masz zdolnosci ala "adam slodowy" to spokojnie dasz rade.
Rekomendowane odpowiedzi