Dawidepd Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Jaka cena za projektory całe hella 3? Było by idealnie jak by pasowały ładnie tyłem żebym nie musiał rozkleiaC lamp.
Dawidepd Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Kolego mylisz się , rozmawiałem w tej chwili z założycielem tego posta Gwerty I mówi że nie wejdą projektory bez rozkładania lampy. Ponieważ trochę się różni i na bixa trzeba dorobić mocowania. Ma ktoś zdjęcie jak świeca projektory hella albo intimo. Jak źle nazwy napisałem sorry
fafnasty Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Koledze chodziło o projektory xenon ori z a4 b5 Do bixenonu oczywiście trzeba rozbierać i przerabiać lampę
Dawidepd Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 27 minut temu, fafnasty napisał: Koledze chodziło o projektory xenon ori z a4 b5 Do bixenonu oczywiście trzeba rozbierać i przerabiać lampę No to to wiedziałem że pasują tak. Chodziło mi teraz o coś lepszego
fafnasty Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 To do każdych innych trzeba rozbierać lampę powiększać otwór i robić mocowania
michcio28810 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 pytałeś o ori xenon b5 wiec napisałem jak jest.to oczywiste że do założenia bixa trzeba rozklejać lampę jak już koledzy cie uświadomili.opalarka i poszedł
Dawidepd Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 5 minut temu, michcio28810 napisał: pytałeś o ori xenon b5 wiec napisałem jak jest.to oczywiste że do założenia bixa trzeba rozklejać lampę jak już koledzy cie uświadomili.opalarka i poszedł Z tym chyba już nie tak łatwo myślę że jak bym się zdecydował na bix to bym wysłał je komuś. Trochę szkoda mi kasy (500zł)
michcio28810 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 no niestety te lampy są dosyć zawzięte na rozklejanie ale jak się rozklei kilka kompletów to później już jakoś idzie.mówisz 500zł za graty i przeróbkę?czy sama przeróbka
fafnasty Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Ja robię lampy w cenach 460pln za projektory z montażem jeśli lampy sa xenon to koniec kosztów jeśli są zwykle h7 to dochodzi koszt żarnikow i przetwornic
Dawidepd Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 8 minut temu, fafnasty napisał: Ja robię lampy w cenach 460pln za projektory z montażem jeśli lampy sa xenon to koniec kosztów jeśli są zwykle h7 to dochodzi koszt żarnikow i przetwornic Xenon. No i plus wysyłka lamp więc tyle wychodzi. Masz jakieś foto jak to święci?
michcio28810 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 jeszcze zależy na jakich projektorach chcesz.intemo są droższe
kiciKic Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 W a6 c6 występowała hella3 ?
fafnasty Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 C7 początek produkcji zwykły bixenon
soulmaster3m Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Jakby ktoś potrzebował to chyba wiem kto ma Hella 3 i adaptery.
kiciKic Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Jest duża różnica w swieceniu między hella classic a hella 3gen ? Jak je najprościej i najszybciej rozróżnić?
Nowak50 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Jest moc [emoji106]To jest soczewka hella 3 ? H7 czy xenon ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
fafnasty Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 To sa projektory biLed Koito takie jak w toyora/Lexus/nissan
Rekomendowane odpowiedzi