Orzeł Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 roznica w jechaníu pewnie tez niezla? taka delikatna Wykres extra, niutki juz z samego dołu dostępne jak w ciężarowce Jak tam sprzęgło, to jego górna granica, czy juz przekroczona delikatnie Jedzie dużo lepiej od twojej B7, czy róznica nie jest wielka?? W a5 gdzieś za granicą jest 720 Nm na tym sprzęgle więc daleko do jego granicy możliwości . Co do różnicy miedzy B7 to napewno to auto ma inna charakterystyke i jedzie zdecydowanie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Strach stawac mocna benzyna kolo takiej B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 :slina: i to wszystko dzięki wydechowi i programie??? o w mordeczke ja chce 3.0 TDi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 i to wszystko dzięki wydechowi i programie??? Tylko i wyłącznie , jak będzie cooler może jeszcze coś sie uda dołożyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No to ciekawi mnie ile by u mnie przybyło przy obecnym wydechu 2,75" Orzełek jaką średnicę masz u siebie obecnie i czy DPF'a zostawionego czy wyciętego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No to ciekawi mnie ile by u mnie przybyło przy obecnym wydechu 2,75" Przypomnij sobie B7 Patroxa - cooler, wydech, brak dpfa = 315PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pamiętam, pamiętam i nie mam wątpliwości, że wynik jak w B8 jest nieosiągalny :> ale DPF'a mam mocno poluźnionego coolery w 3.0 tdi B7 mają większą objętość niż w RS4 B5 jedynie powierzchnia chłodząca jest trochę mniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No to ciekawi mnie ile by u mnie przybyło przy obecnym wydechu 2,75" Orzełek jaką średnicę masz u siebie obecnie i czy DPF'a zostawionego czy wyciętego ? DPF jest na swoim miejscu wydech jest od połowy auta do końca zrobiony . 2,75'' przechodzące w 2x2,5". Wrzuce fotki jak wszystko ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Nagraj conieco jak ten wydech pracuje... ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Czyli jest tak jak u mnie, od turbo do kata jest 3" od kata do DPF'a 2,75", dalej przez filtr i aż do rozejścia na tłumiki jest 2,75" i za Y jest tak jak u Ciebie 2x2,5" Problem jest z dobrym zhamowaniem B7 bo większość hamowni ma centralny nawiew, a tu przydało by się dobrze dmuchnąć w oba boczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Nagraj conieco jak ten wydech pracuje... ciekaw jestem. Jest dokładnie tak jak chciałem- delikatnie go słychać na zewnątrz a w środku cisza Czyli jest tak jak u mnie, od turbo do kata jest 3" od kata do DPF'a 2,75", dalej przez filtr i aż do rozejścia na tłumiki jest 2,75" i za Y jest tak jak u Ciebie 2x2,5" Problem jest z dobrym zhamowaniem B7 bo większość hamowni ma centralny nawiew, a tu przydało by się dobrze dmuchnąć w oba boczne. Wojtek w DS w katowicach ma nawiewy takie, że auto z rolek zwiewa możesz sobie podjechać i sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Do Katowic mam trochę daleko niestety, jakieś 670 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Piotruś, tu też Ci pogratuluję dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 jak bedziesz chcial sprzedac fure tak za 3 lata daj znac wazne ze masz sedana wiec moge brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 jak bedziesz chcial sprzedac fure tak za 3 lata daj znac wazne ze masz sedana wiec moge brac Już wcześniej zarezerwowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Gratki wyniku . Strach pomyslec ile jeszcze dorzucisz po schlodzeniu powietrza w dolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifii Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Gratki wyniku:d Vzekam na mod z coolerem! Pewnie wyjdzie cos jak tutaj: http://www.superchips.ro/chip-tuning/Audi/Diesel/A5-3.0-TDI-240-STG-3-DPF-OFF.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja pitole ale wynik Gratki za moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Orzel , no kozak wyszedl ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Do Katowic mam trochę daleko niestety, jakieś 670 km rzut beretem Gratki wyniku:d Vzekam na mod z coolerem! Pewnie wyjdzie cos jak tutaj: http://www.superchips.ro/chip-tuning/Audi/Diesel/A5-3.0-TDI-240-STG-3-DPF-OFF.html Nie wiem ile to auto ma koni, ale dla 10-20 ps nie chce mieć okopconej klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi