Chuck Norris Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 350km ma , gratulacje wyniku, nie dość że furacz wygląda za***iście to po programie pewnie lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ogladam furke Orla w BT i jest naprwde kox i oczywiscie wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 jak to zrobileś że masz 320 hmm? dosyć sporo ci podnieśli moc ja ostatnio bylem z a6 3,0 tdi silniczek jak najbardziej zdrowy i seria 252 po programie 283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W Twojej A6 jest inny silnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Bez problemu 320 km, Patrox ma więcej jeszcze. To jeszcze nie ostatnie słowo tego motoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 to chyba twoje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ale wynik, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Będzin hihi mam tam rodzinę sorry za OT, te fotki brudnych autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 turdzi, to chyba nie Orzełkowa maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mój wydech wygląda tak : Jak widać z tyłu zawitał zderzak od S4 lepsze fotki wrzuce jak tylko umyje furmanke po zlocie. Ci co widzieli auto w BT wiedzą, że z przodu też są pewne zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dla mnie końcówki super, lepsze od ori S4. Wogóle autko super sie prezenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 auto ma mieć charakter "agresywny" dlatego robi się projekt HARDCORE BLACK BITCH . Każdy ma chromowany gril znaczki itp, tutaj będzie inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 EOT ale dementi nie było, że tablice z Będzina a obietnica fotek po umyciu auta wydech prezentuje się mega zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie ta ramka rejestracji, nie te felgi i nie taki zderzak. Orzełek, furka śliczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba_leon Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 i to pewnie wszystko przy spalaniu 8/100 l w mieście:) max ile do paki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 EOT ale dementi nie było, że tablice z Będzina a obietnica fotek po umyciu auta wydech prezentuje się mega zacnie tablice nie są z Będzina i to pewnie wszystko przy spalaniu 8/100 l w mieście:) max ile do paki? Co do osiągów to nie sprawdzałem. Wczoraj wracając ze zlotu rozpędziłem się bez żadnego problemu do 260km/h (jechałem przez niemcy ) myśle, że auto jest w stanie zamknąć licznik. Co do spalania to przy sredniej prędkości wg kompa 92km/h spalanie pokazał 7.5 litra Mody przeprowadzone do tej chwili: -Eibach pro kit -tunel z podłokietnikiem -czarny pas na przedniej szybie -cb radio -zderzak tył S4 -zderzak przód Sline cały na czarno razem z kratkami znaczkiem i grilem -listwy progowe S4/Sline (czekaja na montaż) -Wydech MG -Strojenie DynoSoft -ogranicznik prędkości na 300 km/h Fotki wrzuce jak tylko zamontuje progi i umyje auto. Poza tym Felgi oettingera się robią na czarny mat - zobaczymy jak będzie to wyglądać na aucie W planach -znaczki Sline i OOOO w czarny mat - cooler - i może jak sie trafią to większe heble Mam nadzieje, że fotoleracje uda mi sie wrzucić w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 pas na przedniej szybie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 pas na przedniej szybie ? tak , niestety szyba była bez a słońce bardzo raziło więc nakleiłem, a przy okazji auto optycznie jest niższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wrzuc fotki, jestem ciekaw jak to wyglada, bo zle mi sie kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Myślałem, że powiesiłeś czarny pas karate :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi