Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] A4 3.0 Tdi By Orzeł, 381Ps/726Nm By Dynosoft, Gwint -Black B*tch-

Orzeł

Rekomendowane odpowiedzi

thx za miłe słowa, co do felg to od lutego tak lutego czyli jakieś 4 miesiące koleś robi mi te oettingery które miałem na B7 a do zrobienia miał aż wypiaskować środki i zrobić je w czarny mat :wallbash: :wallbash: jest z niego mega kozak co dzwonie to coś ściemnia, ale z drugiej strony mi się nie śpieszy bo te dobrze wyglądają. Zobaczymy jak będzie na tamtych. Mam nadzieje je w wakacje jeszcze odebrać :disgust:

wczoraj zamontowałem nowe zabawki do autka :)

dsc06260ul.jpg

seria vs custom

dsc06261b.jpg

dsc06267c.jpg

dsc06269py.jpg

dsc06283d.jpg

Z zewnatrz jak ktoś się nie wpatrzy to różnicy nie widać :). Cooler ma wymiary 600x300x76mm. Co do wydajności to na tą chwile moge powiedzieć tyle, że po przejechaniu 10 km na ogniu strona wlotowa jest tak gorąca, że nie da się jej dotknąć a wylotowa ma temperature otoczenia :decayed: na dniach zrobie logowanie temperatury w dolocie to zobaczymy jak to dokładnie wygląda.Generalnie nie czuć różnicy w lagu. z czasem zobaczymy jak to wygląda na hamowni :). Z ciekawostek - cooler pasuje IDEALNIE, żadna cześć samochodu nawet nie została dotknięta, podgieta czy wycięta, bez problemu moge wsadzić seryjny cooler :)

Dla mnie koks :good: ciekawe ile wypluje :mysli::kox: :kox:

na hamowni seryjny cooler miał ok 75 stopni więc myśle że pare koni wpadnie ;)

Super to wyszło, w b8 jest dużo więcej miejsca niz w b7 :chytry:

Czekam na wykres. Wklej stary wykres i nowy dla porównania.

to jakis chinol?

kto go tam wie :) pewnie tak. W każdym bądź razie rdzeń wyglada na bardzo wydajny w środku. Gość od którego go brałem twierdzi, że już miał kilku klientów którzy są bardziej zadowoleni z tych coolerów niz z GREDDYego :).

temperatura otoczenia 30 stopni, duszno jak w saunie a w dolocie max 46 stopni prz kilkukrotnym pałowaniu od 0 do 220 :).

Cooler daje rade :good::decayed:

Przepięknie wygląda czarna wersja!

ten nowy cooler jest znacznie większy a przez to, że srebrny nie przbija się zbytnio wizualnie ?

jest opcja malowania coolerów wogóle, z ciekawości pytam ?

detal oczywiście :wink4:

zaskakują mnie te nowe v6 tdi :notworthy:

masz jakieś pomiary co do tego? z tego co mi wiadomo anodowanie minimalnie wpływa na właściwości chłodzące coolera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...