rslj Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Z Bólem Serca powoli będę musiał się rozstać z moim dotychczasowym oczkiem w głowie.... Od 20 października jest nim Moja Córeczka Michalinka :-) w związku z czym będę szukał kombika. Jeśli ktoś jest zainteresowany Moją A4 proszę o PW. Temat nie jest pilny, auta chyba za dużo opisywać nie trzeba - zapraszam do lektury mojego wątku. Autko 100% bezwypadkowe, olej i filtry zmieniane co 10 kkm, aktualny przebieg ~ 175 kkm ( muszę sprawdzić dokładnie). Chętnie zamienię na takie samo tylko kombi ewentualnie S4 . Parcia nie mam wiec żadnego ogłoszenia na portalach nie ma, może akurat komuś z forum przypasuje i zostanie w klubie . Oczywiście auto zostaje w obecnym setupie. Jedynie co to felgi z A8 musza zostać u mnie, a w zasadzie to u Taty Ja zrobiłem odwrotnie, jak mi się syn urodził, to sprzedałem kombi i kupiłem sedana. Nie żałuję
KmK Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja od 6 lat daje radę sedanem, dziecko to nie lodówka, wózki itd mieszczą się bez problemu. Wózek kup pod auto, a nie auto pod wózek Niemniej jednak odpowiednia strategia, aby na s4 zamienić
Orzeł Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) generalnie to tak jak piszecie, przy jednym maluszku jakoś się tam można zmieścić , ale czemu nie iść do przodu jak jest ku temu okazja . Jeśli znajdzie się kupiec to na pewno będzie kolejne ciekawe wozidło ;-P, parcia nie mam tylko mocy mi zaczyna brakować :D Edytowane 17 Listopada 2014 przez Orzeł
Orzeł Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Dla wszystkich, którzy prosili o aktualne fotki oto i one : (proszę nie komentować jakości zdjęć - nie jestem w tym mistrzem, a telefon też średnio to ogarnia :-P) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Orzeł
andynl Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (proszę nie komentować jakości zdjęć - nie jestem w tym mistrzem, a telefon też średnio to ogarnia :-P) Kolego jakieś kiepskie te foty Autko wypucowane jak należy
Orzeł Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 U mnie zimy nie widać :-) w tym setupie auto jest do sprzedania....
Patrox Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Polecam autko bo jest na prawdę niesamowite. Mało osób na forum dba o auto tak jak Piotrek.
Orzeł Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Polecam autko bo jest na prawdę niesamowite. Mało osób na forum dba o auto tak jak Piotrek. od Ciebie jeszcze bym się musiał sporo nauczyć ;-)
puzonX Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 domyślam się że zamiana na B7 i to słabsze nie wchodzi w grę a na serio - ostatnio przeglądając alledrogo trafiłem na a6 avant 3.0 BiTDI. 313 koni, nieco ponad 5 sek do 100, duuży bagażnik - taka propozycja z używek, a nowe to z tego co pamiętam w 2015 wchodzi nowe a4...
MakoUSM Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 ostatnio przeglądając alledrogo trafiłem na a6 avant 3.0 BiTDI. 313 koni, nieco ponad 5 sek do 100, duuży bagażnik - taka propozycja z używek Już o dwóch takich a6 słyszałem gdzie zdążyli wymienić silnik na gwarancji Ale szczegółów nie znam
Orzeł Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Autko sprzedane....... Mam doła....... :-(. Życzę nowemu właścicielowi tyle frajdy i radości z jazdy ile mi dawał ten dieselek bo prędko do tak szybkiego auta nie wrócę..... Pora na coś rozsadniejszego dla rodziny i tutaj chętnie wysłucham rozsądnych podpowiedzi :-) S4 avant odpada... Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Orzeł
main Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 S4 B8 avant polift albo rób co miałeś A4 B8 avant 3.0 tdi polift i zrób sobie potwora jeśli nie planujesz małego przedszkola to spokojnie się pomieścicie
KmK Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autko sprzedane....... Mam doła....... :-(. Życzę nowemu właścicielowi tyle frajdy i radości z jazdy ile mi dawał ten dieselek bo prędko do tak szybkiego auta nie wrócę..... Pora na coś rozsadniejszego dla rodziny i tutaj chętnie wysłucham rozsądnych podpowiedzi :-) S4 avant odpada... Aleś pojechał po bandzie.. Już mysłałem ze pokażesz piękny setup s4 Jedyne czego brakowało Twojemu tdi to ewentualnie bagażnika w stylu open space a'la avant
Rekomendowane odpowiedzi