Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Aktywacja i Montaz AUX dla RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radek ja też coś koło 60zeta płaciłem za gniazdko, ewentualnie podjedz do skody się spytać :wink:

http://allegro.pl/gniazdo-aux-5j0035475-fabia-ii-roomster-2009r-i6148607266.html

:wink:

Dzięki wielkie już ją kupiłem :))

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy to wejście jest złączem AMI? Bo jak tak patrze na te te przejściówki z allego, to złącza wydają mi sie troche inne.

http://www.image-share.com/ijpg-3251-6.html

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko zamontowałem ale to cicho gra niestety, jak cos robi sie nieraz kolo domu i muzyke chce się włączyc to niestety muszę zwykłe radio albo karty Sb bo z AUX sie nie da niczego słuchac niestety :/ zwłaszcza mieszkajac przy drodze krajowej ;) niestety kiepskiej jakosci ten dodatek :(

Wszystko zamontowałem ale to cicho gra niestety, jak cos robi sie nieraz kolo domu i muzyke chce się włączyc to niestety muszę zwykłe radio albo karty Sb bo z AUX sie nie da niczego słuchac niestety :/ zwłaszcza mieszkajac przy drodze krajowej ;) niestety kiepskiej jakosci ten dodatek :(

Nikt nic nie wie na ten temat?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bns 5.0 to ogarnie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem ale na RNSe kiepskiej jakości, bardzo cicho gra więc lipa :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dorzuciłem sobie gadżet w postaci AUX'a do RNS-E, jeden problem jaki wystąpił to to, że obudowa z numerem 8E0 862 387 została wycofana z produkcji i nie ma możliwości jej zamówienia. Tak więc takie małe info dla osób które by chciały Auxa akurat w tym miejscu:(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chciałem sobie zrobić tego auxa i mam problem z przekodowaniem rnse

a mianowicie pożyczyłem od kumpla kabel vag com obd2 i gdy podłącze go to wyskakuje komunikat że port ok wykryty, interfejs nie istnieje

kumpel mówi że ten kabel to jakiś chińczyk ale podłączał do paru aut i wszystko normalnie działa (do starszych aut rocznik 2000 max 2002), u mnie niestety nie 

a3 8p 2005r.

czy kabel z aukcji poniżej będzie współpracował? 

gość pisze że  AUDI wszystkie modele od 1988 do 2007 roku

http://allegro.pl/kabel-diagnostyczny-vag-com-vw-audi-skoda-seat-pro-i5202562401.html

znalazłem jeszcze inny, ten pewnie był by ok ale niestety za drogi dla mnie

http://allegro.pl/interfejs-vag-k-can-commander-audi-a5-a6-a7-a8-q3-i6756723004.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.02.2017 o 23:12, Malinioo93 napisał:

Dorzuciłem sobie gadżet w postaci AUX'a do RNS-E, jeden problem jaki wystąpił to to, że obudowa z numerem 8E0 862 387 została wycofana z produkcji i nie ma możliwości jej zamówienia. Tak więc takie małe info dla osób które by chciały Auxa akurat w tym miejscu:(

Obudowa faktycznie nie jest już dostępna w ASO ale jak by ktoś był zainteresowany to mam na zbyciu 2 sztuki zupełnie nowe.

Opublikowano

wydaje mi się że dalej ja zamówisz przez Aso 

audi Classic plus przesyłka ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest w końcu z jakością przez tego auxa? Warto to zamontować czy już lepiej kupić coś innego?

Opublikowano

Normalna jakość. To nie transmiter.

Opublikowano

Mam wszystko zamontowane tylko na bluetooth i prawa strona gra mi dziwnie, dźwięk jest zniekształcony, a basu zero, lewa ok. Co tam mogłem zrobić źle?

Opublikowano

Uniroyal RainSport 3?

Opublikowano
Mam wszystko zamontowane tylko na bluetooth i prawa strona gra mi dziwnie, dźwięk jest zniekształcony, a basu zero, lewa ok. Co tam mogłem zrobić źle?

Sprawdź czy piny sa dobrze podpiete na kostce, mialem to samo i ktos przesunął piny w kostce o jedno miejsce

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zamówiłem w aso cały komplet potrzebny do aux'a i teraz pytanie: na kostkach nie ma oznaczonych numerów pinów i nie wiem jak podłączyć/wpiąć te trzy kable z pinami do kostek-od której strony na kostce jest pin nr 1 ?

Edytowane przez zelu83

Opublikowano
Zamówiłem w aso cały komplet potrzebny do aux'a i teraz pytanie: na kostkach nie ma oznaczonych numerów pinów i nie wiem jak podłączyć/wpiąć te trzy kable z pinami do kostek-ma może ktoś jakieś foto gotowych wtyczek jak to powinno być powpinane?

W pierwszym poście jest wszystko

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Qwa no jest....nie rozwnąłem całego postu...:facepalm:  :lol:

Opublikowano

Sprawdzam teraz piny i jest na 100% dobrze. Chyba ze kabelki za cienkie?

IMG_0570.JPG

Dalem odwrotnie masę i prawy głośnik i gra tak samo

dobra już działa :D

Edytowane przez czachapll