slawek k Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 No witam Kolegów. Kiedy następny spot? Mam nadzieje ze cos Młody zorganizujesz pod koniec stycznia początek lutego 31 stycznia albo 7 lutego. Będę w Polsce na urlopie. 7 miechów bez mojej kochanej ale juz niedługo ja zobaczę znowu hehe. Jak by cos wtedy było to ja jestem na 100% albo gdyby ktoś z okolic jechał do Krakowa to sie przyłączam na bank :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 no w sumie moglibyscie odwiedzić Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek k Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja mogę jechać gdziekolwiek bo ponad pół roku nie jeździłem moja Audiczka. Kraków jak najbardziej wchodzi w grę bo widze ze w NS to takie kiepskie te spoty, bylem na pierwszym w historii w NS to było kilka aut a później to juz chyba tylko coraz słabiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja mogę jechać gdziekolwiek bo ponad pół roku nie jeździłem moja Audiczka. Kraków jak najbardziej wchodzi w grę bo widze ze w NS to takie kiepskie te spoty, bylem na pierwszym w historii w NS to było kilka aut a później to juz chyba tylko coraz słabiej. To już lepiej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja mogę jechać gdziekolwiek bo ponad pół roku nie jeździłem moja Audiczka. Kraków jak najbardziej wchodzi w grę bo widze ze w NS to takie kiepskie te spoty, bylem na pierwszym w historii w NS to było kilka aut a później to juz chyba tylko coraz słabiej. zapraszamy do Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja mogę jechać gdziekolwiek bo ponad pół roku nie jeździłem moja Audiczka. Kraków jak najbardziej wchodzi w grę bo widze ze w NS to takie kiepskie te spoty, bylem na pierwszym w historii w NS to było kilka aut a później to juz chyba tylko coraz słabiej. zapraszamy do Krakowa u nas też kiepskie spoty, parę aut i same nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 No spot był mega , nie było nikogo Blachy KR i do NS na spoty U Nas zawsze ktoś się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. W ankiecie pojawiajacej się na spocikach tarnowskich (tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.0.html;msg655198#new ) na pytanie „Ankiety?” zanotowane zostały następujace odpowiedzi: • 54% abnegatów ma wszystko w d*pie: ankiety, armię i wynoszenie śmieci, • 23% lizusów uważa, że błyszczę intelektem przy układaniu ankiet, • 15% optuje za ankietami będąc urzeczonymi głupotą ich autora (HEJ! Co to niby za opinia – mam komuś wpieprzyć? :D ) • 8% chciałoby cos wygrać (tylko ja tak głosowałem, bo myślałem, ze to będzie za***ista opcja, a wy ją olaliście ciepłym moczem Pozdrawiam i zapraszam na kolejne ankiety w wątku tarnowskim (gdzieś mam opinię abnegatów i ankiety będą kontynuowane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Może jakiś spocik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Kiedy chcecie i kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Kiedy chcecie? jakaś niedziela najlepiej kto chętny ? 1-Procek24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dobrze Procek że zapytałeś bo coś tu ostanio nudno :gwizdanie: jak to kto jest chętny?- ja zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dobrze Procek że zapytałeś bo coś tu ostanio nudno :gwizdanie: jak to kto jest chętny?- ja zawsze A Ty nie mogłeś :bicz3: To mamy listę : 1 Procek24 2 Młody 3 Songo 4 Macqo 5 Maku 6 ? ... a dalej kto? Myślę że 1 luty to dobra data miejsce MM godz. 15.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Hey postaram się też być :gwizdanie: 4 - Macqo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Młody :bicz3: wiesz za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 żeby nie było że nikogo nie było :gwizdanie: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macqo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 kilka autek przyjechalo..... :gwizdanie: wszyscy z niecierpliwością czekają na wiosne... eh a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany.... Ja z bratem właśnie rozważamy taką opcje żeby się wybrać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 No ładnie widzę nowe B6 [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 19:34_________________________________________________ a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany.... Ja z bratem właśnie rozważamy taką opcje żeby się wybrać.. o co chodzi Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 No ładnie widzę nowe B6 [br]Dopisany: 01 Luty 2009' date=' 19:34[/size']_________________________________________________ a właśnie to jak z tą Majówką będzie ktoś na to jechał do warszawy?? termin jeszcze dokładnie nie znany.... Ja z bratem właśnie rozważamy taką opcje żeby się wybrać.. o co chodzi Panowie? rozkminiamy nad wyjazdem do Wa-wy na majówkę ale szczegóły imprezy nie są znane jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi