Kulek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Panowie jak ze spocikiem w Gorlicach? o której będziecie wyjeżdżać z N. Sącza?
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hmm koło 14 trzeba się ustawić skoro na 15 w Gorlicach
Kulek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 My dołączymy na skrzyżowaniu w ropie przy CPNie
jarko Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jeżeli ktoś chętny do pomocy to zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/malopolska_spelniamy_marzenie-t65919.0.html
Macqo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ja koledzy jadę z któryms kumplem wiec sie spotkamy na miejscu ... auta nie biote bo wyszstko wyjąłem wiec SERIA nie ma co pokazywać... ;( ;( ale gulem bedzie siepac jak wózki jakieś fajne przyjadą
Kulek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ja koledzy jadę z któryms kumplem wiec sie spotkamy na miejscu ... auta nie biote bo wyszstko wyjąłem wiec SERIA nie ma co pokazywać... ;( ;( ale gulem bedzie siepac jak wózki jakieś fajne przyjadą szkoda że nie wpadniesz furmanką bo byś trochę potrząsnął tym parkingiem na spocie :decayed:
Macqo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 szkoda że nie wpadniesz furmanką bo byś trochę potrząsnął tym parkingiem na spocie :decayed: haahaa nawet sprzęt wyjąłem w takim razie potrzęsiemy innym autem bo kolega ma b.dobry sprzęcik łooo tamto to wymiata ;D[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 23:50_________________________________________________[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 23:59_________________________________________________[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 00:00_________________________________________________[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 00:01_________________________________________________[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 00:02_________________________________________________NO BASS NO FUN
Kulek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 NO BASS NO FUN :decayed i o to chodzi ale głośniczkisą :kox:
Macqo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Młody Co tak Cicho u Nas nic nie piszesz a własnie co z tym gwintem wystawił byś mi to ???
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [br /] *ZLOT OGÓLNOPOLSKI*[br /]*POEZJA ZLOTOWA*
Macqo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 haha ale miałem bombe xD dlatego nie byłem autem LoL fajne wózki szkoda ze wszystko z okolic Sącza... tylko było ;/ także do majówki tuż tuż
Kulek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ale chyba zapowiada się kolejny spocik VAGa z tego co wyczytałem A ta majóweczka w Wa-wie czy gdzieś tam to którego ma być?
Macqo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 majówka ----->> http://nasza-klasa.pl/profile/7180975/gallery/album/2/41 a co to za kolejny spot Vag ;> Procek ?? :]
Kulek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ja 23 jadę do Krk na konkurs motoryzacyjny wiec na majówkę raczej odpadam. Może na Tuning Show Krk zajadę po drodzę ale to się zobaczy jeszcze. a co to za kolejny spot Vag ;> Procek ?? :] na vwstyle.pl gościu co organizował w Gorlicach spota pisze ze chce jakiegoś grilla&spota zrobić nad jeziorkiem na Klimkówce
Macqo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja 23 jadę do Krk na konkurs motoryzacyjny wiec na majówkę raczej odpadam. Może na Tuning Show Krk zajadę po drodzę ale to się zobaczy jeszcze. a co to za kolejny spot Vag ;> Procek ?? :] na vwstyle.pl gościu co organizował w Gorlicach spota pisze ze chce jakiegoś grilla&spota zrobić nad jeziorkiem na Klimkówce Haha Ciekawe Kiedy no jak ma być tak zorganizowane jak ostatnio no to ładna lipa... a może by od głowy tam po 10zeta sie pozbierać i by grila konkret zrobić namioty wziąść no taki zlot to rozumiem masz kontakt z tym chłopkiem ?? Podrzucił byś mu jakiś pomysł
Kulek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja 23 jadę do Krk na konkurs motoryzacyjny wiec na majówkę raczej odpadam. Może na Tuning Show Krk zajadę po drodzę ale to się zobaczy jeszcze. a co to za kolejny spot Vag ;> Procek ?? :] na vwstyle.pl gościu co organizował w Gorlicach spota pisze ze chce jakiegoś grilla&spota zrobić nad jeziorkiem na Klimkówce Haha Ciekawe Kiedy no jak ma być tak zorganizowane jak ostatnio no to ładna lipa... a może by od głowy tam po 10zeta sie pozbierać i by grila konkret zrobić namioty wziąść no taki zlot to rozumiem masz kontakt z tym chłopkiem ?? Podrzucił byś mu jakiś pomysł No wtedy to jakiś grill musowo :> tylko zależy kiedy bo ja może bym połapał miejscówkę nad samą wodą bo mam jedną na oku tylko to jest płatny parking ale teraz póki co ruchu tam nie ma i ma zamknięty plac to może bym załatwił z nim za free tylko ze pewnie na 1 dzien
Młody Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja 23 jadę do Krk na konkurs motoryzacyjny wiec na majówkę raczej odpadam. Może na Tuning Show Krk zajadę po drodzę ale to się zobaczy jeszcze. a co to za kolejny spot Vag ;> Procek ?? :] na vwstyle.pl gościu co organizował w Gorlicach spota pisze ze chce jakiegoś grilla&spota zrobić nad jeziorkiem na Klimkówce Haha Ciekawe Kiedy no jak ma być tak zorganizowane jak ostatnio no to ładna lipa... a może by od głowy tam po 10zeta sie pozbierać i by grila konkret zrobić namioty wziąść no taki zlot to rozumiem masz kontakt z tym chłopkiem ?? Podrzucił byś mu jakiś pomysł No wtedy to jakiś grill musowo :> tylko zależy kiedy bo ja może bym połapał miejscówkę nad samą wodą bo mam jedną na oku tylko to jest płatny parking ale teraz póki co ruchu tam nie ma i ma zamknięty plac to może bym załatwił z nim za free tylko ze pewnie na 1 dzien Jak będą laski fajne to ja mogę dać za parking 100zł za nas Wszystkich
Kulek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak chcesz dużo lasek to zapraszam od teraz na Klimkówkę na Juwenalia
Młody Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak chcesz dużo lasek to zapraszam od teraz na Klimkówkę na Juwenalia Oooo piszę się
Rekomendowane odpowiedzi