Kulek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak chcesz dużo lasek to zapraszam od teraz na Klimkówkę na Juwenalia Oooo piszę się :wink4 No to dawaj :> ja właśnie wróciłem i słabo tam nie jest oficjalne rozpoczęcie jest w sobotę ale impreza już trwa
Młody Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak chcesz dużo lasek to zapraszam od teraz na Klimkówkę na Juwenalia Oooo piszę się :wink4 No to dawaj :> ja właśnie wróciłem i słabo tam nie jest oficjalne rozpoczęcie jest w sobotę ale impreza już trwa w sobotę Młody czyli Ja mam urodziny 25 lat 1/4 moich lat Aaaaa nie to za tydzień
Kulek Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 w sobotę Młody czyli Ja mam urodziny 25 lat 1/4 moich lat Aaaaa nie to za tydzień A to widzę ze Ty też z maja jesteś to już ćwierć wieku Ci minęło
Macqo Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 to znaczy ze impreza sie szykuje xD :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Panowie co taka cisza u Was ? Macie jakiegos spota w Sobotę najlbiższą ? Bede w KNS wiec moze bym podjechał do Was
Macqo Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no straszni nic sie u Nas nie dzieje z niewiadomych przyczyn chyba Młodego gdzieśwcieło heh a jeśli chodzi o spocika to cieżko powiedzieć a z resztą w sobote to ja bede u was w krk ale nie na spocie ponoć juwenalia :decayed:
Młody Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Panowie co taka cisza u Was ? Macie jakiegos spota w Sobotę najlbiższą ? Bede w KNS wiec moze bym podjechał do Was A co będziesz zielony w N.S. na 100% o której ?
Cuber Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Panowie co taka cisza u Was ? Macie jakiegos spota w Sobotę najlbiższą ? Bede w KNS wiec moze bym podjechał do Was A co będziesz zielony w N.S. na 100% o której ? bede na 100 % od ok 11-stej :gwizdanie:
Młody Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Panowie co taka cisza u Was ? Macie jakiegos spota w Sobotę najlbiższą ? Bede w KNS wiec moze bym podjechał do Was A co będziesz zielony w N.S. na 100% o której ? bede na 100 % od ok 11-stej :gwizdanie: To trzeba się Misiu umówić
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 To trzeba się Misiu umówić tylko się zabezpieczcie dobrze, i przed jedynastą do domu :polew:
Cuber Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Młody , Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin !! Szerokości i pięknego RS-a w przyszlości !!!!!
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<<
ykk Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Na pewno tak dobrze poszla, ze teraz gdzies pijany juz jest..
Młody Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Na pewno tak dobrze poszla, ze teraz gdzies pijany juz jest.. Taaa On to nie My
Rekomendowane odpowiedzi