LOKO Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Oferta - Mercedes-Benz W124 - Witam. Do sprzedania najbardziej rozpoznawalny w Polsce Mercedes w124 300 CE. Auto jest moim oczkiem w głowie, mam go od 5 lat. Prze zaje..sty typowy german Tylko ta cena trochę z kosmosu chociaż napewno włożone było w niego masę kasy i pracy
jarek_ns Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Oferta - Mercedes-Benz W124 - Witam. Do sprzedania najbardziej rozpoznawalny w Polsce Mercedes w124 300 CE. Auto jest moim oczkiem w głowie, mam go od 5 lat. Prze zaje..sty typowy german Tylko ta cena trochę z kosmosu chociaż napewno włożone było w niego masę kasy i pracy Wieksze sanse miał by sprzedać to auto w Niemczech. Ale i w Polsce znajdzie się kupiec. Michał a jak twoje A4. Sprzedane?
LOKO Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Oferta - Mercedes-Benz W124 - Witam. Do sprzedania najbardziej rozpoznawalny w Polsce Mercedes w124 300 CE. Auto jest moim oczkiem w głowie, mam go od 5 lat. Prze zaje..sty typowy german Tylko ta cena trochę z kosmosu chociaż napewno włożone było w niego masę kasy i pracy Wieksze sanse miał by sprzedać to auto w Niemczech. Ale i w Polsce znajdzie się kupiec. Michał a jak twoje A4. Sprzedane?
LOKO Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Sprzedaje jak ja Fieste A tak z innej beczki: "Przeróbcie zdjęcie, aby mój kolega wyglądał na trzeźwego" - Joe Monster
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ostatni raz wystawiona jak nie pójdzie to zostaje na dalsze zabawy i mam w d*pie sprzedaż niech kupują strupy po 20 tys i proszę mnie nie wqurwiać
LOKO Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Mike to przecież żart był Z drugiej strony...wiedziałem że tak będzie
jarek_ns Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ale ogólnie jest zastój w interesie. Ludzie teraz trzy razy się zastanowią zanim coś kupią. A poza tym nawet jak sam wspomniałeś q=2l ON/100km więcej. Jak sobie to przekalkulowałem to sam dałem sobie spokój. Przy przebiegu rzędu 20kkm rocznie to jest ponad 2tys pln rocznie. Czyli wymierna korzyść. Q jest ok jak ktoś ma ciężko dojechać w zimie do domu, ale na płaskim to pieniądze idą w błoto. Zaraz się pewnie posypią gromy, ale niestety takie mamy realia. Sam sprzedałem A4 bo dużo paliło. MK4 może nie jest tak oszczędny jak AHF ale i tak zawsze zostaje przynajmniej 1-1,5L na 100km. A tak na marginesie to do MK4 wpadła navi MFD i tu Michał pytanie do ciebie. Jedziesz do Gorlic? bo będę zmieniał liczniki na full FIS. Zapytał byś się czy mają i ile sobie cenią.
ryba85 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 to ja pokarze jak mi kiera wyszła. ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ---------- a dzisiaj wpadło jeszcze grzanie lusterek.na razie grzeje lewe bo w prawym okazało sie ze nie ma maty grzewczej.
jarek_ns Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ryba ktoś ci kierownicę założył dogóry nogami To jak już robiłeś kierę to dlaczego nie polift?
ryba85 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 Ryba ktoś ci kierownicę założył dogóry nogami To jak już robiłeś kierę to dlaczego nie polift? koła sa skrecone.bo mi sie ta podoba.nie chce mi sie kombinowac z poliftowymi
wolantt Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Michał ti pokaż się w końcu A4 a tak na marginesie to trochę rozważam b6 ... ale Oferta - Audi S4 - S Z K Ł O ! ! ! KOLEKCJONERSKI STAN ! ! ! SAMOCHÓD JEST JAK NOWY ORAZ W 100% ORYGINALNY ! ! ! ORYGINALNY LAKIER ! ORYGINALNY
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Fajna ta B6 ale opłaty napewno nie wyjdą 2500 jak kolo pisze za taki silnik to przynajmniej z 7 tys opłat bedzie, jak będzie ktoś chciał kupić to przyjadę
Młody Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Oferta - Mercedes-Benz W124 - Witam. Do sprzedania najbardziej rozpoznawalny w Polsce Mercedes w124 300 CE. Auto jest moim oczkiem w głowie, mam go od 5 lat. Prze zaje..sty typowy german Tylko ta cena trochę z kosmosu chociaż napewno włożone było w niego masę kasy i pracy Wieksze sanse miał by sprzedać to auto w Niemczech. Ale i w Polsce znajdzie się kupiec. Michał a jak twoje A4. Sprzedane? Dowaliłeś tak mi się zerówka przypomniała
siara Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Pamiętacie pod MM? To chyba od tego samego projektanta Oferta - Volkswagen Passat
STASIU227 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Pamiętacie pod MM? To chyba od tego samego projektanta Oferta - Volkswagen Passat Rany booskie:shock3: a mówią że Polska idzie w dobrym kierunku rozwoju:nabijasie::nabijasie:
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Po zobaczeniu tego zdjęcia stwierdzam że koniecznie muszę się pozbyć alufelg
siara Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Ryba tu masz tanie kubły FOLELE KUBELKOWE AUDI A4 SEDAN 96-01r (2773322974) - motoAllegro
Rekomendowane odpowiedzi