Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to właśnie wiem tylko co będzie jak nie przyjedziesz albo jak mi zapcha tą karte zdjęciami bo tu jest sporo MpX i filmy w HD robi więc wiesz chcę się ubezpieczyć jak macie kartę SD pożyczyć to weźcie chłopy na spota :hi:

Ja cos mam to wezmę :)

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki wolant to już coś jest :hi:

Opublikowano

Szkoda żeśmy się nie wybrali bo nie daleko jest :kwasny:

wszystko spoko, ale auta d*py nie urywały:whistling:

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

małe:whistling:, chyba że na zimę:naughty:

Opublikowano

Szkoda żeśmy się nie wybrali bo nie daleko jest :kwasny:

wszystko spoko, ale auta d*py nie urywały:whistling:

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

małe:whistling:, chyba że na zimę:naughty:

Nie urywały ale nasze w nowym Sączu też d*py nie urywają :wink:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

Dzięki za spota Prezesy i za nowych kilku członków którzy nas odwiedzili nowymi autami :hi:

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Za 30 minut będą foty z dzisiejszego spota :wink: jak ktoś wytrwały to wyczeka :hi:

---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

Aparat Padaka ale HDRy robi bardzo fajne i wszystkie foty będą w HDR :wink:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

https://plus.google.com/u/0/photos/117016236997612162951/albums/5916168600573879377 Oto foto nie ma dużo ale więcej ujęć filmowych wyszło :wink:

Opublikowano

Kamil aparat sprzedany? widzę że robiłeś zdjęcia kompaktem. Masz nie HDRy bo słabo one wyszły.

Michał jest już mapa Blaupunkt DX 2013/2014 pod RNS-D

Opublikowano

Aparat poszedł zaraz na 2 dzień zdjęć innych nie mam bo rzuciłem wszystko na HDR co ciekawe ten dziad miał więcej mpix a robi dużo gorsze zdjęcia niż lustro jednak matryca robi swoje ave CANON :wink:

Opublikowano
Aparat poszedł zaraz na 2 dzień zdjęć innych nie mam bo rzuciłem wszystko na HDR co ciekawe ten dziad miał więcej mpix a robi dużo gorsze zdjęcia niż lustro jednak matryca robi swoje ave CANON :wink:

Nie matryca a optyka.

Opublikowano

Jarek wiem że są nowe mapy ale nie mam ich czym nagrać bo już je zassałem :decayed:

Opublikowano

To pisz kiedy będziesz, bo wypaliłem kilka, jak coś to sobie weźmiesz. Ciekawe jak prowadzą bo podobno to są już mapy TomToma.

Opublikowano

No ciekawe bede na wsb w tym tygodniu bo musze prace oddac to sie odezwe

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Widzę sporo nowych twarzy było... I eSowy zderzak :wink:

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

Opublikowano

Małgosia poznała Jasia.

Po kilku spotkaniach Małgosia postanawia zaprosić Jasia w niedziele na obiad. Jasiu zgodził się, ale był drobny szczegół. Pochodził z biednej rodziny i nie wiedział za bardzo jak się ubrać. Po chwili zastanowienia przypomniał sobie, że ma w szopie starego Junaka, więc po połączeniu ze starymi dżinsami i skórzaną kurtką będzie git. Poszedł więc do szopy, ogarnął całe siano którym pojazd był przykryty i zamarł. Junak był cały zardzewiały. Na to Jasiu wpadł na genialny pomysł.

- Wysmaruje go wazeliną.

Tak więc zrobił i Junak świecił się jak po wypolerowaniu. W niedziele pojechał do Małgosi gdzie czekała na niego przed wejściem i mówi:

- Tylko pamiętaj Jasiu! Po zjedzeniu obiadu nie wolno ci się odezwać. Kto odezwie się pierwszy myje wszystkie gary, taka jest u nas tradycja.

- No dobra, niech będzie. Chyba ich porypało że ja gość będę gary mył.

Weszli więc do domu, zasiedli do stołu, zjedli obiad i cisza.

Ojciec sobie myśli.

- Co ja będę się odzywał. Robiłem całą nockę, a teraz miałbym te gary myć? Nigdy w życiu, siedzę cicho!

Matka myśli.

- No chyba ich porąbało jeśli myślą że się odezwę! Cały dzień obiad gotowałam, a teraz miałabym jeszcze zmywać, no i jeszcze ta patelnia oj jaka urypana. Nic z tego siedzę cicho.

Małgosia sobie myśli.

-Żeby tylko Jasiu się nie odezwał.

Jasiu myśli.

- Porąbani. Przyszedłem w gości i myślą że gary będę mył.

Minęła godzina i jeszcze nikt się nie odezwał.

Jasio się wkurzył, położył Małgosię na stół i zerżnął.

Ojciec sobie myśli.

- A co mnie to k***a obchodzi. Pewnie dyma ją codziennie. Ja tych garów nie dotknę.

Matka myśli.

- A w d*pie to mam. Jak pomyśle o tej patelni to mi się słabo robi. Siedzę cicho.

Mijają dwie godziny.

Jasio się wk***ił, wziął matkę, położył na stół i zerżnął.

Ojciec myśli.

- No k***a mać przegiął, ale mam to w d*pie. Całą noc harowałem i teraz nie będę garów mył.

Małgosia myśli.

- Żeby tylko Jasiu się nie odezwał.

Mijają trzy godziny i dalej cisza.

Zaczęło padać, Jasio podbiega do okna patrzy, a tam całą wazelinę zmyło mu z Junaka. Myśli sobie:

- No cholera, odezwę się.

- Macie może wazelinę?

Na to wystraszony ojciec.

- Dobra, dobra to ja już k***a te gary umyję.