siara Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 jak sa w dobrym stanie to bym sie skusił.jeszcze jak by miały czarny srodek:slina: A ile to roboty zapytaj Wolantta
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 wiem.tylko zeby nie parowały potem.ty je bedziesz miał?
tomekgrzybowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 prezesi nie dziala mi wskazowka od temperatury myslalem ze to termostat ale oba weze sa cieple sa jakies czujniki od temperatury jak tak to gdzie one sie znajduja i czy sam dam rade je wymienic w warunkach domowych
siara Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ma ktoś kondensator samochodowy ? Ja mam 1F ale nie montowany jeszcze... ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- wiem.tylko zeby nie parowały potem.ty je bedziesz miał? Myślę, że w tygodniu już tak
Laskosz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 jaki silnik? poza tym że tdi jak cokolwiek umiesz zrobić z własnym autem to raczej dasz radę. jak coś pisz na pw
tomekgrzybowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 silnik to AVG 110km a autko mam od niedawna dlatego jesli jestem w stanie sam cos zrobic to probuje a jak nie wiem wole jechac do jakiegos mechanika zeby jeszcze nie pogorszyc:decayed:
ryba85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 silnik to AVG 110km a autko mam od niedawna dlatego jesli jestem w stanie sam cos zrobic to probuje a jak nie wiem wole jechac do jakiegos mechanika zeby jeszcze nie pogorszyc:decayed: sprawdz czujnik temperatury cieczy chłodzącej.powinien byc na krućcu wychodzacym z bloku silnika.mogła sie wypiąć wtyczka lum moze nie stykac.
Laskosz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 silnik to AVG 110km a autko mam od niedawna dlatego jesli jestem w stanie sam cos zrobic to probuje a jak nie wiem wole jechac do jakiegoś mechanika zeby jeszcze nie pogorszyc:decayed: czasem są 2 czujniki, jeden masz na wyjściu (króćcu) tym po prawej silnika (stojąc przed autem) a drugi za silnikiem nad skrzynią. najlepiej podpiąć pod vag i sprawdzić co go boli.
tomekgrzybowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 dzieki chlopaki:drinks: sprobuje popatrzec tak jak mowi ryba jesli nic to nie pomoze to zostanie tylko podjechac do mechanika i podpiac pod vag
CZIKITA Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ma ktoś kondensator samochodowy ? Ja mam 1F ale nie montowany jeszcze... ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- wiem.tylko zeby nie parowały potem.ty je bedziesz miał? Myślę, że w tygodniu już tak Ale masz na sprzedaż czy mógł byś pożyczyć bo mnie interesuje kupno kondensatora i od razu mnóstwa grubych przewodów bo robię już konkret bebechy na wierzchu i ma to grać jak powinno już 3 lata temu KUPIĘ kondensator samochodowy i kilka grubych przewodów pod instalację ma ktoś ?
ryba85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ma ktoś kondensator samochodowy ? Ja mam 1F ale nie montowany jeszcze... ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- wiem.tylko zeby nie parowały potem.ty je bedziesz miał? Myślę, że w tygodniu już tak Ale masz na sprzedaż czy mógł byś pożyczyć bo mnie interesuje kupno kondensatora i od razu mnóstwa grubych przewodów bo robię już konkret bebechy na wierzchu i ma to grać jak powinno już 3 lata temu KUPIĘ kondensator samochodowy i kilka grubych przewodów pod instalację ma ktoś ? napisz do niego http://a4-klub.pl/members/miro1983%40vp.pl-25152/ on chyba miał jakies graty do caraudio
wolantt Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ryba z lampami jest trochę zabawy ja je skleilem klejem do szyb i nie parują ale pasuje mi je jeszcze raz rozebrać i nie wiem czy mi sie uda bo klej trzyma mocno :/ zobaczymy w każdym razie teraz je skleje na silikonie
CZIKITA Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pierwsze mody siadły zaraz będą zdjęcia Nie chce ktoś kompa do afna po czipie ?
Poker Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś?
ryba85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś? canon eos 1000d:decayed:
CZIKITA Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś? Z tego co pamiętam to Canon Eos 450Digital Nie wyhuśtany stan praktycznie fabryczny bardzo mały przebieg ale beirz 500Digital bo ma nagrywanie filmów a 450 jeszcze nie ma
ryba85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś? Nie wyhuśtany stan praktycznie fabryczny bardzo mały przebieg siostra kupiła go nówke w sklepie ,zrobiła pare zdjec(ok 1000)i przekazała go w moje rece.
Rekomendowane odpowiedzi