ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 moja b5 poszła dzisiaj do lekarza bo cos grypa ja dopadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr0clawianin Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 ładnie się prezentowaliście niestety byłem tylko na weekend u teściów i nie było czasu wpaść, chociaż mogłem się na chwilkę zatrzymać jak przejeżdżałem ale tak głupio bo nikogo nie znam i też nie byłem sam. Pozdrowienia z czarnej B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 ładnie się prezentowaliście niestety byłem tylko na weekend u teściów i nie było czasu wpaść, chociaż mogłem się na chwilkę zatrzymać jak przejeżdżałem ale tak głupio bo nikogo nie znam i też nie byłem sam. Pozdrowienia z czarnej B7 U nas akurat nie ma z tym problemu wszyscy nowi mile widziani;) im więcej nas tym lepiej[emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 ładnie się prezentowaliście niestety byłem tylko na weekend u teściów i nie było czasu wpaść, chociaż mogłem się na chwilkę zatrzymać jak przejeżdżałem ale tak głupio bo nikogo nie znam i też nie byłem sam. Pozdrowienia z czarnej B7 przeciez nikt by was nie pobił.a przecierz byliscie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr0clawianin Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 wracałem do domu żeby się spakować i wracać do Wro także czasu nie miałem, przejeżdżałem obok sandecji i kolega mi powiedział że jest teraz zlot bo kiedyś był to chciałem zobaczyć chociaż teraz mi trochę głupio że się nawet na chwile nie zatrzymałem a o pobicie się nie bałem za dwa tygodnie przyjadę na urlop to będę miał dużo więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 w kazda niedziele ktos na spocie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 A już się cieszyłem że za mojej kadencji doczekam się B7 a tu się nie zatrzymała następnym razem śmiało stawaj bo pełno było nowych ostatnio i nikt nie umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jarek_ns i jego golfina wczoraj nad jeziorem w Klimkówce:wink: Dzisiaj pewnie też tam będzie. Z Dominikiem byliście? trzeba było dzwonić. Nie nie...Dominik inna strona świata. Srebrna B6 w sedanie przejeżdżała obok Ciebie gdy strzelałeś zdjęcie klasyka w cabrio:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kamil dyfuzor dla Ciebie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Zwłaszcza, że ładnie zrobiona b7 - zapraszamy ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Kamil dyfuzor dla Ciebie:naughty:https://farm3.staticflickr.com/2936/14683671211_f6a7be06be_h.jpg Niezły bombowiec... Ale felga z Lambo? czemu nie. Był na forum dawniej kolo co w białym sedanie ją chyba miał ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- Somes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Somes? Dokładnie Somes Ale jak na nim pojechali m.in. na Battalionie w sumie Ch..j wie o co to się gość rozpłynął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Somes nie miał kół z lambo, maxsterr miał na agencje przez chwile;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Takie są te bataliony no rozwiązać to i zamknąć im wątek a na koniec jeszcze dyfuzory im pozabierać ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- No dobra bataliony od czasu do czasu są OK http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/caly-lift-graty-xenon-2din-navi-bananowe-recaro-fis-spryski-pdc-bose-336312/#post4362661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 B5B dla mnie ostatnim czasem straci zacnych członków niestety same grube projekty idą na sprzedaż: http://a4-klub.pl/b5-a4-s4-rs4-74/all-b5-audi-s4-124231/index148.html#post4362542 a tu kto włożył air traci chęci do modzenia więc szybko go nie będę może modził http://a4-klub.pl/b5-a4-s4-rs4-74/all-b5-se-a4-latania-wsi-lansu-remiza-vol-3-a-286875/index15.html#post4361592 a czorny chyba na jednym zlocie był na air i też goni na graty b5 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/zderzak-s4-ori-usa-zderzak-tyl-pdc-progi-s4-grill-rs4-2din-navi-recaro-320mm-335402/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kamil pomykał w stronę Krynicy - interesy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Może na kur....acjuszki jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Pewno fantów szuka:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Chyba fanek Poker myślałem że mnie nie zauważyłeś na tych dziurach tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/recaro-336232/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Siema ładny fotel ale chyba u nas nikt nie szuka za ta kasę Kamil dzwonię do tego gościa ale nie odbiera:/ kiedy można do niego dzwonić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi