Gość C.MILE Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Szerze mówiąc dopiero sie dowiedziałem, wiec proszę o info jak z miejscami na zlocik w Wiśle, może się wybiorę sam lub 2os. Dzięki.
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kasa poszla i ode mnie, przepraszam za zwloke
Gość C.MILE Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wiesz, Szerze mówiąc dopiero sie dowiedziałem, wiec proszę o info jak z miejscami na zlocik w Wiśle, może się wybiorę sam lub 2os. Dzięki. Paweł no jak dopiero teraz się dowiedziałeś, nie opowiadaj Całe info wysyłam Ci na PW [/quote Szerze mówiąc dopiero sie dowiedziałem, wiec proszę o info jak z miejscami na zlocik w Wiśle, może się wybiorę sam lub 2os. Dzięki. Paweł no jak dopiero teraz się dowiedziałeś, nie opowiadaj Całe info wysyłam Ci na PW Aniu w natłoku codziennych spraw czasami sie zapomina, najwyżej jak nie będzie miejsca to hoteli w Wiśle jest dostatek damy rade, jednak muszę miec info czy są nadal miejsca i jak wyglada kosztowo w przypadku braku miejsc w hotelu.
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 C.MILE wpisuj się na listę i wysyłaj zaliczkę do Schillera
Gość C.MILE Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Proszę o dopisanie mnie do listy: C.MILE + 1 Pozdr.
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Proszę o dopisanie mnie do listy: C.MILE + 1 Pozdr. Gotowe
Gość kulig Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Proszę o dopisanie mnie do listy: C.MILE + 1 Pozdr. Widzisz Pawełku tak to sie robi
Gość C.MILE Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Szukuj sie lepiej, bo wiesz co sie bedzie działo ... Body wybrane
kramer Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 dopiszecie mnie Panowie? - kaske przeleje skarbnikowi po 19-tym stycznia ... BANKOWO !!! poprostu nie mam teraz jak tego zrobić nie jestem w Polandi obecnie ... Kr@Mi
schiller Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2008 dopiszecie mnie Panowie? - kaske przeleje skarbnikowi po 19-tym stycznia ... BANKOWO !!! poprostu nie mam teraz jak tego zrobić nie jestem w Polandi obecnie ... Kr@Mi no to postaraj się szybciej bo to już będzie za późno...
kramer Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 dopiszecie mnie Panowie? - kaske przeleje skarbnikowi po 19-tym stycznia ... BANKOWO !!! poprostu nie mam teraz jak tego zrobić nie jestem w Polandi obecnie ... Kr@Mi no to postaraj się szybciej bo to już będzie za późno... ale ja nie będę miał jak przed 19-tym a bardzo będę chciał tam być z Wami nie mam konta w PL i nawet w sumie juz ziomali coby mogli mi przelew do Ciebie strzelić jak mam się zobowiązać że będę na 100000% Wiśle 7-9 marca ? daj tylko cynk., K.
schiller Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 no ludziska pospieszyć się trochę z tymi zaliczkami...
Gość C.MILE Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja właśnie będę wysyłał na Twoje konto
NIUNIAA4 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 przykro mi ale na dzien dzisiejszy odpadam, zmienilam prace i nie dostane wolnego ;( klubowiczem tez juz nie jestem wiec bez tragedii
schiller Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 NIUNIA a weź dobrze "zagadaj" może akurat. jeszcze masz trochę czasu to postaraj się...
NIUNIAA4 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 NIUNIA a weź dobrze "zagadaj" może akurat. jeszcze masz trochę czasu to postaraj się... zagadalam i nic z tego ;( bo wczesniej jest zlot AKP a pozniej KRONACH ;( a poza tym cale wolne wykorzystam na sesje ;( jak mi sie uda to moze przyjade do Was ale w sobote wieczorem dopiero na jeden nocleg albo nawet bez noclegu Hornet zdjecie zrobil moj chlopak
Gość C.MILE Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 NIUNIA a weź dobrze "zagadaj" może akurat. jeszcze masz trochę czasu to postaraj się... No pewnie, aż szkoda żebyś nie przyjechała, przecież to będzie prawie zlot samców Doszła moja kaska do Ciebie ?
schiller Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2008 Doszła moja kaska do Ciebie ? tak doszła. i mam nadzieje ze to od ciebie bo nie podpisales się...
Gość C.MILE Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 No ode mnie, CARMILE POLSKA powinno być "Zlot Wisla". Pozdr.
schiller Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 ok ponieważ nadal nie ma jeszcze kompletu w tą środę tj 16 stycznia kończę zbiórkę i osoby które nie wpłaciły skreślam z listy.
Rekomendowane odpowiedzi