David Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nad przodem to jeszcze myslę. Korci mnie cały zderzak RS6 albo polift s-line z grillem RS6 no to jest pomysl bo przod seria w a6 jest slaby,a masz jakas fote jak wyglada przod poliftowy z grilem rs6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Raz była taka na allegro. Jak znajdę to dam fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Tak wygląda przód poliftowy z grilem rs6. http://img440.imageshack.us/img440/4884/1269320029.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 to by chyba byl moj pierwszy mod w a6 i grill wlasnie jak tu w czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Mlody a moze by tak ... przod z rs6 troche poprzerabiac Tutaj front rs6 w audi s6 na feldze rotiform na zywo wygladala oblednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 oblukane autko dziś przy stacji...piękne...coraz bardziej mnie nachodzi na taka...piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 oblukane autko dziś przy stacji...piękne...coraz bardziej mnie nachodzi na taka...piekne No kurcze trzeba było wpaść na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mlody orientujesz sie czy do takie a6 jak Twoja mozna wlozyc zegary z polifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Można ale jest blokada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 hej mam pytanie co podpasuje ze starego zderzaka s-line do polifta ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nic. Całkowicie inne zderzaki. Nawet dyfuzor w polifcie nie będzie pasował do zwykłego zderzaka, musi być s-line. Dyfuzor w s-line polift jest mniejszy więc nic Ci nie będzie pasować z obecnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 chodzi mi o przedni zderzak , gril na 100% pasuje czujniki podobno tez nie wiem tylko jak z halogenami i samymi spryskami , wiadomo ze zaslepki inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Halogeny są inne, spryski też a zaslepki to wiadomo. Grill pasuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Super A6 Zawsze o takiej marzyłem a kiedyś kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzięki WhyMe autko na Vag inwazję gotowe tylko bez deszczu jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Młody lampy led na tył pasują bez zadnego rezania?? tzn. wyciagam stare, zakładam ledy i wszystko gra?? Pytam bo prawdopodobnie w najblizszym czasie dołaczę do grona starych pierdzieli którzy bujają się A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 kodowanie jeszcze ---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- AudiBoost - What would an Audi A7 wagon/avant look like? Something like this Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jakby co to kumpel ma takie do sprzedania .......rarytasik . Rezaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jakby co to kumpel ma takie do sprzedania a za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi