Wandej Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piękna d*pa:) jakie masz końcówki wydechu? Ulter 90MM . ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Młody kiedy będziesz sprzedawał auto? Chodzą mi takie myśli po głowie ale chyba jednak jeszcze nie miron ma stołki S4 więc jeszcze nie Daj kasy pozbierać trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No świetna furka, dzięki za fotki :-) już mam upatrzony felunek na lato B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Aby nie było że nic się nie dzieje to z nowych modów wsadziłem wycieraczkę na tył od A4 B8 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 I jak się sprawuje??? To będzie mój kolejny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 I jak się spraw. e??? To będzie mój kolejny mod Wygląda dużo lepiej, a działa podobnie jak z C6 no troszkę lepiej . Wymiana P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusians Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 cacuszko piękne! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 cacuszko piękne! <3 Dzięki Wreszcie przy niezastąpionej pomocy Boberka panel klimatyzacji czarny . Teraz tunel do zmiany na ori. srebro i środek ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 szukaj tunelu z polifta s-lina jest szczotkowane aluminium tak jak listwy drzwiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 szukaj tunelu z polifta s-lina jest szczotkowane aluminium tak jak listwy drzwiowe Patrzyłem ale ciężko dostać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ale za***iście wygląda , mój ojciec ma taki u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 no to git ze pasuje faktycznie odcień masz taki sam hmm kurde ja nie wiem skąd ta moja kratka była i ciesze się ze wszystko się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Troszkę stresu miałem . Gdyby nie tele. do Ciebie boberek to nadal nic z tego by nie było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Troszkę stresu miałem . Gdyby nie tele. do Ciebie boberek to nadal nic z tego by nie było . najłatwiejsze mody są najtrudniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Auto jest na sprzedaż . info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 jakie plany na nowe wozidło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 C7 lub Bmw F10 oba to tylko disel i kombi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 C7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Auto sprzedane. Temat do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Co teraz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 C7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi