onion007 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Jest jakiś awaryjny sposób wykręcenia anteny dachowej? Bo chcąc odkręcić antenę przed wjazdem na myjnie spotkał mnie mało zonk i ni cholery nie mogłem jej odkręcić.
onion007 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Chciałem ją wykręcić przed wjazdem na myjni no i chyba zardzewiała, bo nie mogę jej wykręcić i mam wrażenie że przekręca się tylko gumowa osłonwokół trzpienia..:/ ale doczytałem na forum właśnie że można tą plastikową osłonę zdjąć i wykręcić całą antene chyba że się mylę
Gwerty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 cała antene? mozna ale bedziesz miał dziurę w dachu, jeśli dobrze rozumiec co znaczy całą antenę z tego co pamietam u podstawy "bata anteny" jest miejsce na kluczy może kluczem buści, ale przed pryśnij jeszcze odrdzewiaczem
onion007 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 O sam bat mi chodzi, czyli to co trzeba przed myjnią odkręcić. Pomęczę troche antenę WD40 i jak nie puści to pozostanie myjnia bezdotykowa:)
pesik87 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 ja tez nie moge swojej odkrecic.. wiec wjezdzam na myjke automatyczna bez sciagania.. pracownik zawsze cos tam sapie ze nie wolno z antena.. ale jakos nigdy nic sie nie stalo..
onion007 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 No niby nie powinno ale na forum są chyba dwa wątki że komuś myjnia wyrwała jednak tą antenke, chociaż jest elastyczny i nie powinno. No nic idę się dalej pomęczyć, spróbuje od środką całą ją rozkręcić i zobaczyć w czym tkwi problem.
andy_sky Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 u mnie jest to samo i jeżdżę na myjnię z anteną
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w końcu odpadnie u mnie odpadła e bo miałeś zgnitą
RAWULI Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 a ja zacząłem jeździć na myjkę ciśnieniową i nic mi nie urwie... anteny
Rekomendowane odpowiedzi