skulcz Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Witam. Chcę wymienić śweiczki i kabelki ale jak wszędzie zdania są podzielone. Co koledzy na to ? Bo rozbierzność cenowa jest bardzo duża. I jakie dokladnie świeczki do mojego silnika. Pozdrawiam.
adadur Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 polecam takie świece i żadne inne: NGK
szogun0 Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Jedno wielkie G. Wolę Champion lub Beru. Kolejny raz opiszę, że w moim życiu tylko przy świecach NGK zdarzyło mi się, że wypadła środkowa elektroda i została w cylindrze. Efekt: zdejmowanie głowicy, aby wyciągnąć 7 mm kawałek metalu.
bratpit Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Jedno wielkie G. Wolę Champion lub Beru. Kolejny raz opiszę, że w moim życiu tylko przy świecach NGK zdarzyło mi się, że wypadła środkowa elektroda i została w cylindrze. Efekt: zdejmowanie głowicy, aby wyciągnąć 7 mm kawałek metalu. Magnesu niemiałeś :?:
RaCZeK Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 ja tam do swojego wsadzilem i swiece i kable NGK i wszystko gra jak trzeba
adadur Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 Jedno wielkie G. Wolę Champion lub Beru. Kolejny raz opiszę, że w moim życiu tylko przy świecach NGK zdarzyło mi się, że wypadła środkowa elektroda i została w cylindrze. Efekt: zdejmowanie głowicy, aby wyciągnąć 7 mm kawałek metalu. zawsze się możę zdarzyć jakaś niedoróbka. Ale w moim przypadku NGK śmigały lepiej niż na Boschu
szogun0 Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 Jedno wielkie G. Wolę Champion lub Beru. Kolejny raz opiszę, że w moim życiu tylko przy świecach NGK zdarzyło mi się, że wypadła środkowa elektroda i została w cylindrze. Efekt: zdejmowanie głowicy, aby wyciągnąć 7 mm kawałek metalu. Magnesu niemiałeś :?: I co miałem niby to łowić wędką z magnesem :razz: . A poza tym i tak musiałem sprawdzić, czy np. zaworów nie uszkodziło lub gładzi cylindra.
Rekomendowane odpowiedzi