Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Którą V6 wybrać

olovski

Rekomendowane odpowiedzi

podsumowujac...kupujesz diesla typu AFN i dopiero po sofcie masz usmiech na ustach by moc sie rownac z V-kami :gwizdanie:

ja juz nie wiem do czego dązysz :gwizdanie:

a ja nie wiem do czego wy :tongue4:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 15:21_________________________________________________

podsumowujac...kupujesz diesla typu AFN i dopiero po sofcie masz usmiech na ustach by moc sie rownac z V-kami :gwizdanie:

po samym sofcie masz góra 140 KM więc co tutaj chcesz równać? AFNa trzeba ostro porezać i wpakować worek pieniędzy

posumowujac...kupujesz diesla typu AFN i dopiero po sofcie masz usmiech na ustach by moc sie rownac z V-kami :gwizdanie:

AFN to moze nie bo moc po sofcie nie powala, jeżdzi prawie tak jak 1,8t: 2,6 ale taki AJM juz zawstydzi :gwizdanie:

tak jak paput krzyczy ile to ja nie wsadziłem, ale teraz planując dłubać takiego klekota ma sie w sumie niedużym nakładem finansowym przyrost rzędu 60-80% i wtedy taki diesel biedy narobi takiemu V6 :gwizdanie: napewno jest to tańsze rozwiazanie niż rezanie kompresora w Vce, przyrost podobny, oczywiscie chodzi mi procentowo

Jezu Panowie chill out. Zrobiliście zamieszanie i jeszcze jakieś kwasy wyciągacie na forum publiczne? Gorzej jak dziewczynki z podstawówki :thumbdown:

Ja jak bym kupował Vke wolnossącą to tylko 2,8 ACK i tylko w Q :gwizdanie: gleba+duże koło i rezać wnętrze, auto służyło by do toczenia sie :decayed:

Ale że seryjnym autem pod wzgledem mocy głupio sie jeżdzi to nie kupie wolnossaka :decayed: "bo sąsiad moze mieć takiego samego" :polew: :polew: :polew:

moje nastepne to bedzie B6 3.0 220PS i tez mozna posmigac :naughty: [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 16:29_________________________________________________a no i :quattro: oczywiscie...

Ale że seryjnym autem pod wzgledem mocy głupio sie jeżdzi to nie kupie wolnossaka :decayed: "bo sąsiad moze mieć takiego samego" :polew: :polew: :polew:

a jak sasiad bedzie mial Diesla po przerobkach to sie glupio nie bedzie jezdzic ?? :wink4:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 16:32_________________________________________________ludziska przerabiaja diesleki by dorownac seryjnym wolnossakom :gwizdanie: :a4fan:

a jak sasiad bedzie mial Diesla po przerobkach to sie glupio nie bedzie jezdzic ?? :wink4:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 16:32_________________________________________________ludziska przerabiaja diesleki by dorownac seryjnym wolnossakom :gwizdanie: :a4fan:

chodziło mi o to że seryjne auto moze każdy kupić, a dłubnąc juz nie każdy dłubnie :wink4:

A z tym przerabianiem by dorównać to nie do końca, załóż do 110km 18cali i 225kapcia :kox: 14s do setki i vmax 180 :polew: (po ponad minucie :polew: )

Ja długo jeździłem serią i byłem zadowolony.

Nie każdy ma manię mocy :wink4:

Gdybym się nią nie zaraził to pewnie też bym myślał o wolnossaku. Tyle, że jak się pozna możliwości podwyższania mocy i ma się świadomość, że w każdej chwili można ją zwiększyć to już się nie chce samochodu bez turbo :wink4: ale nie każdy tak ma.

no niestety nie mialem jeszcze autka z Turbinka :no: wiec nie mam doswiadaczenia, ale wierze we to co piszecie. dlatego przy nastepnym zakupie bede mial dylemat :

nowsza:

A4 B6 3.0 Quattro 220ps

starsza:

S4 B5 2,7 BiT Quattro 265PS

:mysli::hi:

no niestety nie mialem jeszcze autka z Turbinka :no: wiec nie mam doswiadaczenia, ale wierze we to co piszecie. dlatego przy nastepnym zakupie bede mial dylemat :

nowsza:

A4 B6 3.0 Quattro 220ps

starsza:

nawet bym nie pomyslał o takim dylemacie :decayed: proste że 2,7, a najlepiej mix jak u Flyera B6+2,7TT :slina::notworthy:

nowsza:

A4 B6 3.0 Quattro 220ps

starsza:

nawet bym nie pomyslał o takim dylemacie :decayed: proste że 2,7, a najlepiej mix jak u Flyera B6+2,7TT :slina::notworthy:

albo S4 B6

nie no to tak,ale ja patrze panowie w podobnym przedziale cenowym :) a Esa B6 tu juz troche potrzesie kieszenia, tak mysle :mysli:

Na S4 B6 nawet nie patrz, muł , silnik 4.2 to kibel straszny.