Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Namierzenie lokalizacji przez telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem telefon firmowy w play-u , podejrzewam że chodzi o namierzanie mojej lokalizacji właśnie przez tel. Otrzymałem sms-y z kodami od play o które poprosił szef , może ktoś ma wiedze w tym temacie jak sprawdzić czy moj tel. jest pod kontrolą ?

Opublikowano

Kiedyś właściciel tel miał możliwośc sprawdzenia gdzie aktualnie dany nr się znajduj wysylając komendę do operatora,myślę że teraz jest podobnie.

Opublikowano

Myślę,że taką usługę można wyłączyć

Opublikowano

A jak można włączyć ? :naughty:

Opublikowano

chcesz kobite namierzac :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ostatnio dostałem telefon firmowy w play-u , podejrzewam że chodzi o namierzanie mojej lokalizacji właśnie przez tel. Otrzymałem sms-y z kodami od play o które poprosił szef , może ktoś ma wiedze w tym temacie jak sprawdzić czy moj tel. jest pod kontrolą ?

Ja bym szukał na stronie operatora, jeżeli masz możliwość zalogowania się na ten numer, to może tam pokazane będą usługi które są aktualnie aktywne. np. w orange tak mam, że loguje się na swoje konto (numer) i widzę co mam aktywne a co nie.

Ew. może w biurze obsługi klienta coś Ci powiedzą. A jak nie to nie widzę innej możliwości jak zapytać się szefa :mysli:

Opublikowano

Raczej właściciel numeru,w tym wypadku szef może dokonywać zmian w usługach.

Powiedz mu wprost,żeby nie świrował i nie włączał tego namierzacza :decayed:

Opublikowano

chcesz kobite namierzac :naughty: :naughty: :naughty:

Nie :polew: Kobita to w domu siedzi.

W pracy, pracowników którzy pracują w terenie. Chodzi o to że są rozliczani z paliwa, a nie można do konca sprawdzić czy w dany dzien jeździ i pracuje, czy śpi pod kołdrą albo jest na zakupach w realu. Jeździć, troche jeżdzą bo mają prowizje, ale sęk w tym że mogą jezdzic tylko tam gdzie im sie bardziej opłaca a na reszcie mogą ściemniać i rozliczyć tylko paliwo.