Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko pięknie wszystko ładnie tylko czujników parkowania brak :decayed: ogólnie to piękna sztuka :)

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzis z lekka spróbowałem i myśle jednak że z tym 200 na iV biegu może być problem a u mnie dodatkowo programik..za krótka droga była kurcze :mysli:

Opublikowano

Dzis z lekka spróbowałem i myśle jednak że z tym 200 na iV biegu może być problem a u mnie dodatkowo programik..za krótka droga była kurcze :mysli:

http://orlik16.wrzuta.pl/film/3hlMnWQELso/a4_3.0_tdi_240_ps_4_gear

u mnie zrobiło się pod górke 200 by wymęczył ;), ale szkoda auta

Opublikowano

A TAK POWAZNIE TO GRATY

dzięki

Ps. i nie wchodź tu więcej

Mistrz :polew: :polew:

Opublikowano

TEN SAMOCHOD MA DWIE ZASADNICZE WADY !!! , oczywiscie poza kilkoma zaletami :naughty:

Opublikowano

TEN SAMOCHOD MA DWIE ZASADNICZE WADY !!! , oczywiscie poza kilkoma zaletami :naughty:

Pierwsza to wlasciciel, a druga ?

Opublikowano

Pierwsza to wlasciciel, a druga ?

no pierwsz to taka ze nie jest moja :decayed: - czyli zgadles. a druga to taka ze nie jest Avantem .

Auto za***iste :good: , przebiegiem sie nie ma co przejmowac, wazne ze jest prawdziwy !. Moj znajomy zakupil b8 z przebiegiem 150kkm ale tam sa pol skory i wnetrze wyglada jak nowe DOSLOWNIE :kox:

Gratuluje zakupu i zycze bezawaryjnej jazdy , moze tez sobie kiedys taki sprawie - tylko nie w tej budzie :no: , jedyne "sedany" ktore mieszcza mi sie w glowie to 5er w mpakiecie , a8 :wink4: , IS220 ,CLS no i cala zgraja coupe od quattroporte zaczynajac .:kox: :kox:

Opublikowano

wszystko pięknie wszystko ładnie tylko czujników parkowania brak :decayed: ogólnie to piękna sztuka :)

też mnie boli brak czujników

Opublikowano

http://orlik16.wrzuta.pl/film/3hlMnWQELso/a4_3.0_tdi_240_ps_4_gear

u mnie zrobiło się pod górke 200 by wymęczył ;), ale szkoda auta

Panowie jak możecie to dajcie jakieś filmiki z opcją 100-200km/h bo ciekawy jest jak jedzie 3.0tdi w tym zakresie. jest wątek do tego ale tam się nie doczekaliśmy B8 3.0tdi choć miało być 301KM nagrane

Opublikowano

la chooojnia...

Opublikowano

no nie sedan !!!!!!!!

miron !!!!!!!!!!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no co ?

wiem że to kwestia gustu ale w B8 zdecydowanie sedan mi się lepiej podoba - mimo że avant praktyczniejszy

Opublikowano

B8 Avant na 19" jest piekny :wink4:

Opublikowano

EOT jak narzekasz na brak czujników cofania to warto zainwestować w kamerkę cofania

Opublikowano

EOT jak narzekasz na brak czujników cofania to warto zainwestować w kamerkę cofania

no nie ukrywam że ten brak czujników zdecydowanie najbardziej mnie boli.

Ciekawe czy jest taka możliwośc i jaki koszt parktronika z wizualizacją na ekranie.

No i jaki koszt całości z podłączeniem kamery cofania

Opublikowano

ja zakładałem kamerkę cofania Alpine 107, kolor i podgrzewana ale radio mam do tego przystosowane, nie wiem jak z twoim radiem, pewnie jest taka możliwość, w ASO to bedzie kosmos cenowy, zerkij na Alledrogo i oblukaj, jak masz kamerę to czujniki już nie potrzebne

wyślij mi na PW jakie masz radio to może coś ustalę u moich speców od audio

Opublikowano

Ciekawe czy jest taka możliwośc i jaki koszt parktronika z wizualizacją na ekranie.

kamera cofania razem ze sterownikiem, wiązką itd. to koszt ok 1500zł..rezasz sam bo łatwizna..

Opublikowano

kamera cofania razem ze sterownikiem, wiązką itd. to koszt ok 1500zł..rezasz sam bo łatwizna..

może i nie tanio ale ciekawa propozycja [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 12:10_________________________________________________fajne te B8 - wszystko po 1500 :decayed:

o co bym nie pytał :decayed:

- ledy tył : 1500zł

- kiera : 1500zł

- program : 1500zł

- kamera cofania : 1500zł

w B7 wszystko miałem po 5 000zł :decayed: :decayed: :decayed:

- wtryski : 5000zł

- dwumas : 5000zł

- napinacz : 5000zł :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...