tropico Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 wszystko pięknie wszystko ładnie tylko czujników parkowania brak ogólnie to piękna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dzis z lekka spróbowałem i myśle jednak że z tym 200 na iV biegu może być problem a u mnie dodatkowo programik..za krótka droga była kurcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dzis z lekka spróbowałem i myśle jednak że z tym 200 na iV biegu może być problem a u mnie dodatkowo programik..za krótka droga była kurcze http://orlik16.wrzuta.pl/film/3hlMnWQELso/a4_3.0_tdi_240_ps_4_gear u mnie zrobiło się pod górke 200 by wymęczył , ale szkoda auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A to faktycznie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A TAK POWAZNIE TO GRATY dzięki Ps. i nie wchodź tu więcej Mistrz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 TEN SAMOCHOD MA DWIE ZASADNICZE WADY !!! , oczywiscie poza kilkoma zaletami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 TEN SAMOCHOD MA DWIE ZASADNICZE WADY !!! , oczywiscie poza kilkoma zaletami Pierwsza to wlasciciel, a druga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 TEN SAMOCHOD MA DWIE ZASADNICZE WADY !!! , oczywiscie poza kilkoma zaletami Pierwsza to wlasciciel, a druga ? no pierwsz to taka ze nie jest moja - czyli zgadles. a druga to taka ze nie jest Avantem . Auto za***iste , przebiegiem sie nie ma co przejmowac, wazne ze jest prawdziwy !. Moj znajomy zakupil b8 z przebiegiem 150kkm ale tam sa pol skory i wnetrze wyglada jak nowe DOSLOWNIE Gratuluje zakupu i zycze bezawaryjnej jazdy , moze tez sobie kiedys taki sprawie - tylko nie w tej budzie , jedyne "sedany" ktore mieszcza mi sie w glowie to 5er w mpakiecie , a8 , IS220 ,CLS no i cala zgraja coupe od quattroporte zaczynajac . :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 wszystko pięknie wszystko ładnie tylko czujników parkowania brak ogólnie to piękna sztuka też mnie boli brak czujników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dzis z lekka spróbowałem i myśle jednak że z tym 200 na iV biegu może być problem a u mnie dodatkowo programik..za krótka droga była kurcze http://orlik16.wrzuta.pl/film/3hlMnWQELso/a4_3.0_tdi_240_ps_4_gear u mnie zrobiło się pod górke 200 by wymęczył , ale szkoda auta Panowie jak możecie to dajcie jakieś filmiki z opcją 100-200km/h bo ciekawy jest jak jedzie 3.0tdi w tym zakresie. jest wątek do tego ale tam się nie doczekaliśmy B8 3.0tdi choć miało być 301KM nagrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 la chooojnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 no nie sedan !!!!!!!! miron !!!!!!!!!!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 no co ? wiem że to kwestia gustu ale w B8 zdecydowanie sedan mi się lepiej podoba - mimo że avant praktyczniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 B8 Avant na 19" jest piekny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 EOT jak narzekasz na brak czujników cofania to warto zainwestować w kamerkę cofania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 EOT jak narzekasz na brak czujników cofania to warto zainwestować w kamerkę cofania no nie ukrywam że ten brak czujników zdecydowanie najbardziej mnie boli. Ciekawe czy jest taka możliwośc i jaki koszt parktronika z wizualizacją na ekranie. No i jaki koszt całości z podłączeniem kamery cofania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ja zakładałem kamerkę cofania Alpine 107, kolor i podgrzewana ale radio mam do tego przystosowane, nie wiem jak z twoim radiem, pewnie jest taka możliwość, w ASO to bedzie kosmos cenowy, zerkij na Alledrogo i oblukaj, jak masz kamerę to czujniki już nie potrzebne wyślij mi na PW jakie masz radio to może coś ustalę u moich speców od audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 EOT jak narzekasz na brak czujników cofania to warto zainwestować w kamerkę cofania no nie ukrywam że ten brak czujników zdecydowanie najbardziej mnie boli. Ciekawe czy jest taka możliwośc i jaki koszt parktronika z wizualizacją na ekranie. No i jaki koszt całości z podłączeniem kamery cofania kamera cofania razem ze sterownikiem, wiązką itd. to koszt ok 1500zł..rezasz sam bo łatwizna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 no i masz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 EOT jak narzekasz na brak czujników cofania to warto zainwestować w kamerkę cofania no nie ukrywam że ten brak czujników zdecydowanie najbardziej mnie boli. Ciekawe czy jest taka możliwośc i jaki koszt parktronika z wizualizacją na ekranie. No i jaki koszt całości z podłączeniem kamery cofania kamera cofania razem ze sterownikiem, wiązką itd. to koszt ok 1500zł..rezasz sam bo łatwizna.. może i nie tanio ale ciekawa propozycja [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 12:10_________________________________________________fajne te B8 - wszystko po 1500 o co bym nie pytał - ledy tył : 1500zł - kiera : 1500zł - program : 1500zł - kamera cofania : 1500zł w B7 wszystko miałem po 5 000zł :decayed: - wtryski : 5000zł - dwumas : 5000zł - napinacz : 5000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi