Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mirku jak Ci sie jezdzi na tych sprezynach eibacha tak szczerze?Jest duzo twardziej?

Z racji wieku Mirka, prostaty i już trzeciej sztucznej szczęki - pojeździ on na tym zawiasie do końca wakacji a potem powrót do serii.

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
Opublikowano
Mirku jak Ci sie jezdzi na tych sprezynach eibacha tak szczerze?Jest duzo twardziej?

Oj Mirek to musi już brać niebieskie tabletki, żeby było troszke twardziej.. a co to dopiero dużo twardziej....

...i to bierze całe opakowanie na raz... :decayed:

Opublikowano

Paweł chyba Cię zaskoczę ale jeżeli chodzi o twardość to różnica jest tak kosmetyczna że wręcz nieodczuwalna - nawet bym powiedział że delikatnie byłem rozczarowany bo prócz efektu obniżenia liczyłem na różnicę w twardości (seria miałem wrażenie była zbyt miękka) a tu zonk - w sztywności różnicy prawie że nie ma

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

Z racji wieku Mirka, prostaty i już trzeciej sztucznej szczęki - pojeździ on na tym zawiasie do końca wakacji a potem powrót do serii.

nie prawda - zmieniłem zawias i teraz furka stoi - jak wrócę do serii po wakacjach to znowu zacznę nią śmigać (teraz jest za sztywno)

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

Oj Mirek to musi już brać niebieskie tabletki, żeby było troszke twardziej.. a co to dopiero dużo twardziej....

...i to bierze całe opakowanie na raz... :decayed:

Siemian - na temat sexu to ty lepiej nie wchodź bo Twój wacek po tabletach jest tak wielki i twardy jak mój po wyjściu z lodowatej wody.

A słuchy chodzą że do Chorwacji co roku jeździsz dlatego że jak raz byłeś nad polskim morzem to po wyjściu z morze to na ścisłość byś w ogóle kąpielówek nie potrzebował bo i zakrywać co nie było

Opublikowano

Siemian - na temat sexu to ty lepiej nie wchodź bo Twój wacek po tabletach jest tak wielki i twardy jak mój po wyjściu z lodowatej wody.

A słuchy chodzą że do Chorwacji co roku jeździsz dlatego że jak raz byłeś nad polskim morzem to po wyjściu z morze to na ścisłość byś w ogóle kąpielówek nie potrzebował bo i zakrywać co nie było

ja bym na Twoim miejscu poszedł do lekarza skoro Twój wacek po wyjściu z lodowatej wody jest twardy jak stal i ma pół metra :grin::grin::grin:

Siemian - na temat sexu to ty lepiej nie wchodź boTwój wacek po tabletach jest tak wielki i twardy jak mój po wyjściu z lodowatej wody.

nie nie to nie tak... wszystko pokręciłeś... na początku próbowali mnie wrzucić do wody bo myśleli że morze wyrzuciło wieloryba, a potem jak zorientowali się że wielorybem nie jestem to pytali jak zamontowałem tego bejzbola który mi podpiera brzuch :decayed:

Opublikowano

No bo sie własnie Mirku zastanawiam czy zamontować..Nie chciałbym jednak zeby mi auto sie rozklepało i coś w srodku jeczało.

Mnie wlasnie zalezy najbardziej na obnizeniu bo Eibach przy A5 oferuje przy 3.0 tdi 25mm w dół tył i 20 mm przód.

Opublikowano

Eibach Pro-kit to bezpieczna opcja, połączenie komfortu i trochę lepszej trakcji, sprzedałem takich kompletów bardzo dużo, poleciłem też wielu osobom z naszego forum i zawsze było OK, jak pójdziesz w gwint itp. itd. to też bezpieczne ale trzeba ustawić twardość na street a nie na tor, bo na tor to taczka tylko do sportu, sam śmigałem na Pro-kit i na gwintach i nie było żadnych problemów, z czego w B7 miałem -110 mm od serii czyli max gleba

Opublikowano
Gwint to mi raczej wszyscy odradzaja w Krakowie na 20 calowych felgach..

Gwint z regulacją siły odbicia to właśnie najlepsza opcja do 20".

Opublikowano

Nie wiem jak pracuje zawias w A5, ale u mnie gwint jest bardziej komfortowy w miescie niz zwykle 1BE (lepiej wybiera nierownosci).

Opublikowano

Nie wiem jak pracuje zawias w A5, ale u mnie gwint jest bardziej komfortowy w miescie niz zwykle 1BE (lepiej wybiera nierownosci).

nowe opony też dużo dają do komfortu - w sensie nowa guma

Opublikowano

To może właśnie założyć coś typu KW Street Comfort - obniżenie jak na DD idealne - 20-40mm, więc i efekt wizualny będzie ok i właściwości jezdne również.

Opublikowano

Miron, będę dziś w Żorach.

Opublikowano

jak by co to mam przedstawicielstwo BC-Racing, 36 stopni regulacji twardości, bardzo dobra jakość a cena niższa od KW, jak by co to PW

Opublikowano

.... z wesela naszego Klubowicza

Ps. mam nadzieje że Gregor nie ma nic przeciwko

DSC0253.jpg

DSC0249.jpg

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Fura idealna :slina:

Opublikowano

Mirek czas zmienić auto bo już 100 tno strona dobijo :whistling::decayed: Ale fakt faktym fura miażdzy jaja :slina::slina::slina:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...